Medlemskap

Bli medlem av CSN!

  Medlemskapstype Hovedmedlemskap  Digitalmedlemskap 
  Kjøpe billetter via CSN*
  Medlemskort**
  Chelsea Chat (medlemsblad) i postkassa  
  Chelsea Chat i digitalutgave***
  Medlemspakke****  
  Delta på CSN-arrangementer
  Delta på julebord
  Delta i konkurranser
  Tilgang til eksklusiv hotellavtale i London***
  Kjøpe billetter via Ving og Reiseshop
  Pris 300,- 250,-


Hovedmedlemskap 

Hovedmedlemskapet inneholder alt du er vant med fra tidligere. Her får du en fyldig medlemspakke i posten sammen med fire utgaver av Chelsea Chat.

Medlemspakker sendes ut i midten/slutten av september. De sendes ut med B-post så det tar noen dager før medlemmer får den. Du må ha betalt før 30. november for å få medlemspakke. Betaler man etter dette vil du bare få de siste tre utgavene av medlemsbladet vårt Chelsea Chat - ikke den første utgaven med medlemspakken. 

Vi kan ikke garantere at du får medlemspakke hvis du betaler medlemskap etter seriestart.

Hovedmedlemskap koster 300,- per sesong.

Digitalmedlemskap 

Med Digitalmedlemskap får du ikke medlemspakke og ikke medlemsbladet vårt Chelsea Chat i posten, men du får tilgang til alle de andre fordelene, inkludert vår billettordning. 

Vil du lese vårt medlemsblad? Frykt ikke - som digitalmedlem får du våre utgaver digitalt. Du vil få en mail hver gang en ny utgave ligger ute til lesning. 

I tillegg til alle fordelene vil du også hjelpe å vise TV2 hvor mange Chelsea-supportere det er i Norge, som vil resultere i at de kommer til å prioritere Chelsea når de velger ut TV-kamper. Les mer om det her!

I medlemspakken for hovedmedlemmer 2021/22-sesongen får du:
- Første utgave av medlemsbladet Chelsea Chat. 
- Chelsea Supporters Norway-medlemskort (for nye medlemmer)
- Mange forskjellige Chelsea-effekter! 

Som medlem får du også mulighet til å:

- Kjøpe kampbilletter gjennom vår populære billettordning (*)
- Delta i våre eksklusive konkurranser for medlemmer der du kan vinne flotte premier 
- Delta på fellesturer i regi av Chelsea Supporters Norway
- Delta på årsmøtet+sosial sammenkomst etter møtet og julebordet vårt
- Være med å representerer Chelsea Supporters Norway på Supportercupen
- Være en del av et flott miljø og treffe mange likesinnede
- Du får rabatt på fotballbutikk.no og vår egen CSN Shop
- Du kan bestille pakketurer via Ving og Reiseshop  

Slik melder du deg inn

For å bli medlem kan du enten logge inn på Min Side om du allerede har en bruker eller så kan du registrere deg. Når du er inne på din bruker på Min side trykker du på BLI MEDLEM FOR 21/22" eller "FORNY FOR 21/22"

Dersom du melder deg inn ut i sesongen, vil du få tilsendt tidligere utgaver av Supporter'n/Chelsea Chat så lenge det er igjen på lager. Melder du deg inn før sesongen, garanterer vi deg at du vil få alle utgavene.

Dersom du ikke har mottatt bladet, så er det nok fordi du har feil adresse på Min Side. Dermed får vi bladene i retur. Det er sånn at selv om du har videresending, så hender det at posten sender våre blader o.l i retur dersom du ikke har endret adresse på Min Side. 

* For å kjøpe kampbilletter gjennom CSN må du ha et gyldig True Blue-medlemskap. Les mer om hva som kreves her.
** Medlemskortet sendes ut en gang og er personlig. En får altså ikke nytt medlemskort hvert år. Ved mistet kort vennligst meld dette til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for utstedelse av nytt kort. Nytt kort koster kr 50 i produksjon og porto, og kan betales inn til Vipps-nummer: 190512 eller nettbank 6161.05.5880.

*** Digitalutgaven av Chelsea Chat legges ut på Min Side. Dette skjer så fort utgaven har kommet i posten. 
****
Medlemspakken sendes ut i to omganger. Første omgang går ut i slutten av september for de som har betalt t.o.m 1 september, mens andre omgang sendes ut i starten av desember for de som har betalt innen 30. november. Betaler man etter dette får man de siste tre utgavene av medlemsbladet, men IKKE medlemspakken. 

Meld deg inn via Vipps!

CSNs unike Vipps-nummer er: 190512

Betaler du via Vipps MÅ du ha medlemsnummer. Da skriver du medlemsnummeret sammen med Vipps-betalingen din. Vippser du UTEN medlemsnummer vil dette bli sett på som en gave. Vi har ingen mulighet for å spore opp eier av tlfnummer.

Hvordan få medlemsnummer? Du kan registrere deg på Min Side. Du vil da få utdelt et medlemsnummer. Du skriver medlemsnummeret ditt sammen med Vipps-betalingen din til CSN's nummer 190512. Vipps så har du betalt medlemsskapet ditt med Vipps!

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.