Æresmedlemmer

Æresmedlem 2015 - Pål Rikter Svendsen

Pål Rikter Svendsen ble utnevnt til CSNs første æresmedlem i september 2015. Pål er grunnlegger av Chelsea Supporters Norway. Han startet supporterklubben hjemme på Majorstua i 1981, og drev klubben som styreleder i en årrekke. I dag bor Pål i Danmark med sin familie, men er like aktiv som supporter. Han er ofte å se på Stamford Bridge og er alltid åpen for en prat om Chelsea. 


(Bilde: Øystein Vinje (t.h.) ved siden av Æresmedlem Pål Rikter Svendsen)

 

Æresmedlem 2018 - Kristian Nybakk

Kristian Nybakk ble supporterklubbens andre æresmedlem. Han fikk denne utmerkelsen på Årsmøtet i CSN i Oslo 16. juni 2018. Kristian har jobbet utrettelig for CSN i mange år, og det er han som har laget vårt medlemsregister og Min Side. Det er også han som sørger for at alle våre systemer fungerer som de skal. Kristian har i tillegg gjort mye av jobben med den nye nettsiden vår, og har vært helt uvurderlig for supporterklubben. 

 

Æresmedlem 2023 - Eirik Havdahl


(Bilde: Ove Martin Fjellhøy (t.v.) ved siden av Æresmedlem Eirik Havdahl)

Eirik Havdahl fikk utmerkelsen under CSNs Årsmøte, 10. august 2023. Eirik har vært en ressursperson i CSN over flere tiår som har opplevd både opp- og nedturer i Chelsea FC sammenheng. Han er redaktør for Ossie`s Corner (https://www.eirikhavdahl.com/wordpress/) og forfatter av boken "Carefree" - som omtales som den norske Chelsea-bibelen av supportere. Eirik er en god Chelsea ambassadør, hyggelig og imøtekommende enten det er på stadion, fotballpuben eller i forbifarten. Du har kanskje møtt ham på en av byvandringene rundt Stamford Bridge under CSNs fellesturer! Vi gratulerer Eirik CSNs tredje Æresmedlem. 

 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.