Svært skuffende kamp da Chelsea besøkte Sheffield United

Etter en sen scoring til Sheffield endte det 2-2, og kun ett poeng for Chelsea. 

Thiago Silva marked his return to the team with a goal

Nytt skuffende resultat mot et lag Chelsea skal slå. Det betyr at Chelsea sitter igjen med to poeng etter kampene mot Sheffield og Burnley.

Chelsea slet med å skape store sjanser. Ifølge The xGPhilosophy på X leverte Chelsea kun 0.44 forventede mål i denne kampen. Chelsea hadde mye ball, men klarte ikke utnytte det, og det var heller kveldens motstander som skapte mest. Det er altfor svakt.

Det virket som at Sheffield hadde både mer lyst til å vinne, og mer energi utover kampen. 

Det ender med sen scoring for Sheffield som de jobber hardt for, og det ender 2-2. Dessverre for fortjente Sheffield å få med seg poeng.

Chelsea står nå med 44 poeng. Det er 5 poeng bak Manchester United som ligger på 6.plassen som må være Chelsea sitt realistiske mål denne sesongen. Chelsea har én kamp mindre spilt.

- Skuffet og frustrert 

- Når du slipper inn i de siste minuttene, føler man seg alltid veldig skuffet og frustrert fordi vi skulle ha vunnet kampen, sa Pochettino etter kampen.

Han erkjente også at et uavgjort var et fair resultat i denne kampen.

- Når du analyserer kampen ser man at selvom vi hadde kontroll og ballen, skapte vi ikke nok eller viste kapasiteten vi har til å være solid, sterke og ikke slippe inn mål. 

 

 

 

 

 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.