Siste nytt før Brighton, og status på skadesituasjonen

I dag, tirsdag møtte Mauricio Pochettino til pressekonferanse for å snakke om morgendagens kamp mot Brighton & Hove Albion i Carabao Cupen.

Bilde er hentet fra Chelsea FC sine nettsider.

 

Før kampen mot Brighton føler Chelseas hovedtrener at Carabao Cupen gir Chelsea en god mulighet for en frisk start etter helgens tap mot Aston Villa.

- Vi må se på dette som en mulighet til å vinne et trofé denne sesongen. Etter søndagens tap er følelsen såklart ikke den beste, så jeg tror det er en mulighet for å gå videre, og gi spillerne selvtillit, sa argentineren, og fortsatte:

- Det er en tøff turnering, og vi må endre moralen og alt. Vi har snakket mye om hvordan vi skal få mer selvtillit i laget, men vi kommer til å være klare i morgen.

 

Brighton & Hove Albion

Morgendagens mostander er i kanonform, og Roberto De Zerbi sitt mannskap vil bli en hard nøtt å knekke for Chelsea dersom det skal bli avansement.

Brighton står med 15 poeng, og en tredjeplass i Premier League etter de første seks serierundene. Altså ni poeng foran Chelsea.

Dette er en kamp som kan bli ekstra spesiell for flere av spillere på begge sider, da flere av dem har byttet klubb mellom de to, det siste året+.

Levi Colwill, Robert Sanchez og Moises Caicedo spilte for Brighton sist sesong. Cucurella ble hentet derfra i fjor sommer. Billy Gilmore og Tariq Lamptey har gått motsatt vei. I tillegg til at Graham Potter som var trener for Chelsea sist sesong, ble henter fra nettopp Brighton.

 

Ifølge The xG Philosophy på X (Twitter) har Chelsea vunnet hver kamp denne sesongen når det kommer til forventede mål. Det har ikke gjenspeilt seg på faktisk scorede mål. 

 

Chelsea sin skadesituasjon

Pochettino fikk på pressekonferansen spørsmål om vi kan forvente Armando Broja fra start. Der svarte han at Broja ikke er klar for å starte kampen, men at det kan være han kommer inn for 20 – 30 minutter.

En som derimot ser ut til å starte er Ben Chilwell som har mistet plassen i laget de siste kampene. Det hintet Pochettino til.

 

Her er nåværende status på noen av spillerne som har vært ute med skade:

Benoit Badiashile – Trener delvis med laget.

Carney Chukwuemeka – Trener delvis med laget

Marcus Bettinelli – Fortsetter med sitt rehabiliteringsprogram.

Trevoh Chalobah - Fortsetter med sitt rehabiliteringsprogram.

Wesley Fofana - Fortsetter med sitt rehabiliteringsprogram.

Reece James - Fortsetter med sitt rehabiliteringsprogram.

Christopher Nkunku - Fortsetter med sitt rehabiliteringsprogram.

Romeo Lavia – Fortsetter med sitt rehabiliteringsprogram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.