Rødt kort og tap mot Aston Villa på Stamford Bridge

Det ble et nytt skuffende resultat denne helgen da Chelsea tapte 0-1 mot Aston Villa.

Fem poeng på seks serierunder er fasit etter dagens tap. Den brutale sannheten er at det er en fryktelig start på sesongen, og en av de dårligste sesongstartene på veldig lenge. Den tredje kampen på rad uten scoring.

En kamp som kunne minne om flere av de tidligere denne sesongen. Chelsea skaper flere gode sjanser. Både Sterling, Jackson og Chilwell var alene med keeper i dag, men ingen klarte å sette ballen bak Aston Villa-keeperen. I tillegg til Axel Disasi sitt annullerte mål for offside.

Malo Gusto utvist

Kampens store vendepunkt kom i det 58. minutt da Malo Gusto ble utvist. Etter at dommer Gillett omgjorde det gule kortet til et rødt etter en prat med VAR.

En situasjon der Gusto er først på ball, men fullfører med knottene og taklingen inn i Villas Digne.

En ting som må stilles spørsmål ved når dommer skal se på VAR-skjermen, er at han ble møtt med stillbilder av situasjonen som får den til å virke enda mer farlig enn den var.

Burde det vært rødt kort?

Ga ikke opp

Etter det røde kortet, og baklengsmålet som starter med en miss av Thiago Silva, fortsatte Chelseaspillerne og presse på for en scoring, men dessverre ble det ikke uttelling. Dessverre er ikke dette godt nok heller.

Chelseakeeper Robert Sanchez leverte en stort sett god kamp hvis man ser bort ifra målet til Watkins. Mange gode redninger.

Neste kamp

Neste kamp spilles kommende onsdag på eget gress da Chelsea tar imot Brighton i Carabao cupen. Neste kamp i Premier League er borte mot nærmeste nabo Fulham. Den spilles mandag 2. oktober.