Siste nytt før 6. serierunde – se hvem som starter mot Aston Villa her

Etter en treig start på sesongen, og store skadeproblemer trenger Chelsea en seier på hjemmebane mot Aston Villa.

 

Blant de som starter får vi se et Chelsea-lag som ligner mye på de tidligere kampene. Moises Caicedo er tilbake fra start, Colwill fortsetter som venstreback, og Mudryk prioriteres foran Chilwell.

Chelsea har så langt denne sesongen slitt med å score mål, og står med kun 5 av 15 mulig poeng. Det er ikke godt nok.

Interessant nok har Chelsea hatt marginene imot seg når det kommer til avslutningene. Ifølge Chelsea FC sine egne nettsider kommer det frem at Chelsea har hatt delt flest skudd i stolpen (4). Chelsea har også 10.3 forventede mål på de første fem kampene. Men det har kun resultert i fem scoringer.

Skadesituasjon

På skadefronten er det flere spillere som er på vei tilbake fra skade. Ifølge Pochettino skal Marc Cucurella, Noni Madueke, Armando Broja og Moises Caicedo, ha muligheter for spill denne søndagen. Dette sa han på en pressekonferanse på fredag. Sistnevnte får vi sett fra start i kampen.

Chelseatreneren snakket om skadesituasjonen, og fortalte at før han kom til klubben, gjorde de alt de kunne for å få en klar idé på hvorfor det var så mye skader sist sesong

- Vi analyserte risikoen, og profilen til spillerne. Det handler ikke om metoden, de som jobber med det medisinske, eller trenerne, sa han.

Ikke lett å forstå, men han siktet til at det ikke er noen sin direkte feil, og mente uflaks kan være inni bilde.

Aston Villa

Aston Villa som var aktive i sommerens overgangsvindu, og hentet noen store navn har hatt en noe bedre sesongstart enn det Chelsea har hatt. De står med ni poeng på de første fem kampene. På disse fem kampene har Aston Villa scoret 11 og sluppet inn 10.

 

 

 

 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.