Robert Sanchez og Axel Disasi klare for Chelsea

Bli bedre kjent med Chelseas nye spillerkjøp her. De to ble klare for Chelsea denne helgen

Robert Sanchez i bildet. FOTO: Chelsea FC

 

Denne helgen har det vært aktivitet, og nye spillere inn portene på Stamford Bridge. Keeper Robert Sanchez (25) kommer fra Brighton, og ble presentert lørdag. Dagen før ble Axel Disasi (25) klar. Stopperen kommer fra Ligue 1, og Monaco.

 

Robert Sanchez

Den spanske 25-åringen har signert en kontrakt på syv år. Sanchez har vært i Brighton siden 2013. Der fikk han 87 kamper i Premier League. Han har også fått kamper for det spanske landslaget.

Keeperen har vist seg som en dyktig skuddstopper, og den siste sesongen i Brighton hadde klubben 11 kamper uten baklengs. Det ble en klubbrekord i Premier League for Brighton. Nå er han klar for å konkurrere med Kepa om plassen i Chelseamålet.

I en Instagrampost han la ut etter å ha blitt presentert, sa han følgende:

- Hei Chelseafans! Sanchez her. Alt er klart. Jeg kan ikke vente med å komme i gang, og møte alle gutta. Kan ikke vente på å se dere snart, smilte spanjolen bredt.

Sportsdirektører Paul Winstanley og Laurence Stewart utrykket at de er veldig fornøyde med nysigneringen, og at han styrker kvaliteten i troppen på keeperplass.

 

Axel Disasi

Det ble en god start på helgen da Axel Disasi ble presentert for Chelsea. Midtstopperen kommer inn i en posisjon der Chelsea har vært møtt av skadetrøbbel allerede før sesongen har startet.

Disasi er fransk, 190cm høy og spilt 130 kamper i den franske ligaen, Ligue 1. Han har også fått 4 landskamper, og var en del av det franske landslaget under VM i Qatar. Han slutter seg nå til tidligere stopperkollega Benoît Badiashile i Chelsea.

Chelsea FC skriver på egne nettsider at 25-åringen er glimrende i luften, god leser av spillet og en som også kan spille som høyreback om det er nødvendig.

Sportsdirektører Paul Winstanley og Laurence Stewart forteller at han har vist frem kvalitetene sine i flere sesonger i den franske ligaen. Noe som har gjort at han har fått fortjent status på den internasjonale scenen.

I et intervju på Chelsea sine nettsider fortalte hovedpersonen selv at dette er noe han har ventet på, i det han går rundt på Stamford Bridge.

 

Axel Disasi. FOTO: Chelsea FC. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.