Ny scoring av Jackson da Chelsea møtte Newcastle i Atlanta

1 – 1 ble sluttresultatet mot Newcastle på den ikoniske Mercedes-Benz Stadium. Stadion med kapasitet på 70 000 tilskuere.

FOTO: CHELSEA FC

 

Mye positivt å trekke frem fra kampen, samtidig som man kan begynne å se en trend av hvordan Chelsea vil spille under ny trener. Pochettino fortalte at han var fornøyd med kampen, og sa følgende:

- Det var mye positivt, og det er veldig viktig. Vi er på god vei.

Han trekker også frem at dette er tiden for å teste og eksperimentere flere muligheter. I nattens kamp så vi Jackson og Nkunku som en duo på topp. Samtidig har vi sett Maatsen prøve seg på begge sider i angrepet, og Cucurella har fått teste seg mer sentralt i banen sist kamp.

Ny scoring av Jackson

Chelsea sin målscorer var Nicolas Jackson (22) som fortsetter å imponere i blått. En flott scoring etter å ha blitt spilt gjennom av Ian Maatsen (21) som også har imponert med målpoeng så langt i år. Chelsea hadde flere gode muligheter, og Ben Chilwell som kom inn i det 64. minutt var nærme å avgjøre kampen på slutten, men det endte 1-1.

En annen positiv er at Reece James var tilbake. 23-åringen som ledet Chelsea ut på stadion som kaptein fra start. Før kampen, på en pressekonferanse fikk han spørsmål om han kunne tenke seg å bli kaptein denne sesongen:

- Såklart (vil jeg det). Jeg har vært i Chelsea hele livet. Når tiden er inne, håper jeg det skjer, svarte James.

Kaptein Reece James FOTO: CHELSEA FC

 

 

 

 

 

 

 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.