Offisielt: Wesley Fofana er klar for Chelsea

Wesley Fofana er Chelsea-spiller.

Foto: Chelsea FC

Den 21 år gamle midtstopperen har fullført en overgang fra Leicester til Chelsea for en overgangssum på rundt 72 millioner kroner (823 millioner kroner). 

Franskmannen har signert en seksårs-kontrakt med Chelsea. 

Talentet har utmerket seg som et verdens største midtstoppertalenter under sin tid i Leicester. Han signerte nylig ny kontrakt med klubben, som gjør sitt til at spilleren blir enda dyrere enn han hadde vært normalt. 

– Wesley er en enormt lovende ung forsvarsspiller som allerede har bevist kvaliteten sin i Premier League i en ung alder. Vi er svært glade for å hente en av Europas mest lovende talenter til Chelsea og ytterliggere styrke det området i troppen vår, både for denne sesongen og i mange sesonger fremover, sa eier og styreleder Todd Boehly. 

Fofana kom til Leicester fra Ligue 1-klubben Saint Etienne i 2020. 

Er unggutten tiltenkt en fast plass på laget går han inn i en stoppertrio sammen med Thiago Silva og Kalidou Koulibaly.

Trevoh Chalobah er backup, mens Cesar Azpilicueta, Marc Cucurella og Reece James alle kan spille stopper, men signeringen av Fofana gjør at vingbackene nå oftere kan spille i sine posisjoner. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.