Chelsea i samtaler med Manchester City om Sterling og Ake


Foto: Sky Sports

Chelsea har åpnet samtaler med Manchester City om en dobbel overgang for Raheem Sterling og Nathan Ake, skriver The Telegraph. Det er velinformerte og troverdige Matt Law som står bak påstanden. 

At Chelsea er interessert i Sterling er ikke lenger en hemmelighet, og ifølge flere medier er et offisielt bud ikke langt unna, men nå hevder altså Law at Thomas Tuchel og Todd Boehly går for to City-spillere. 

Tidligere Chelsea-spiller Nathan Ake skal være av interesse - en spiller Thomas Tuchel har likt helt siden han var trener for Borussia Dortmund. Ake startet karrieren i Chelsea, men gikk til Bournemouth, før han ble kjøpt av Manchester City etter en strålende sesong. 

Spilletiden har imidlertid vært svært begrenset for de lyseblå. Noe av interessen kommer av at Sterling er allsidig. Han kan spille på venstre siden i en stoppertrio, venstreback og midtbane. 

Chelsea er fortsatt interessert i Jules Kounde, men forhandlingene her tar tid. Juventus vil ha veldig mye penger for Matthij de Ligt, og overgangen virker usannsynlig akkurat nå. 

Ifølge The Telegraph er Chelsea også interessert i Raphinha, Richarlison og Ousmane Dembele. De to førstnevnte er ønsket av flere Premier League-klubber. Dembele ser ut til å bli i Barcelona, men Chelseas interesse er fortsatt tilstede. 

Ellers er Romelu Lukaku sitt utlån til Inter snart i boks. Onsdag reiser han til Italia for en medisinsk test. Så fort den overgangen er løst, ser mange for seg at vi om kort tid kan få se den første sommersigneringen. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.