Derfor blir Chelsea kalt for "veldedighetslaget"

Chelsea, eller Charity FC, som de også kalles, har ikke midtukekamp denne uken. Neste kamp er mot Wolverhampton på lørdag. De har tapt tre kamper på rad, uten å score. Da blir det fort poeng mot Chelsea, skal man tro veldedighetsteorien. 


Foto: chelseafc.com

- Det er alltid viktig at vi viser en reaksjon i den neste kampen, men for å være ærlig liker jeg ikke at vi må vise den reaksjonen så ofte. Jeg vil at vi skal være mer stabile. Akkurat nå sliter vi å spille uten tabber i kampene våre, sier Chelsea-manager Thomas Tuchel. 

Chelsea har ikke kamp denne midtuken. Det er først gang siden landslagspausen i mars, ifølge Chelseas hjemmeside

- De siste fire kampene har vært veldig skuffende og det er noe vi må forbedre. 

På sosiale medier kaller flere Chelsea-supportere eget lag for "Charity FC", altså "Veldedighet FC". En humoristisk beskrivelse for at Chelsea gir seiere til lag som sliter eller er i dårlig form. 

Om det stemmer, er det dårlig nytt for Chelseas neste kamp. På lørdag venter nemlig Wolverhampton, som har tapt tre kamper på rad uten å score. Man kan vel nesten garantere at ulvene på et eller annet vis finner veien til nettmaskene mot Chelsea, skal man tro veldedighetsteorien. 

- I kamper mot tøff, fysisk og defensiv motstand kan du ikke gjøre tabber som vi har gjort. Du vil alltid ha sjansen til å ta alle tre poengene med bare ett mål, men så fort du gir det bort, har du alt imot deg. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.