Pressemelding fra Chelsea Supporters Norway

Vi håper sterkt at klubben vår revurderer involveringen i European Super League, og ser at supporternes mening er det viktigste for klubbens fremtid. 

Chelsea Supporters Norway er en offisiell supporterklubb, med tilknytning til Chelsea Football Club. CSN har en stolt historie som strekker seg 40 år tilbake, til en tid da Chelsea spilte på nest øverste nivå i England.

Som supportere har vi opplevd både motgang og medgang, og vi har sett supporterkulturen endre seg markant. Pengenes inntog er forsterket, ståplasser er historie, og rike eiere har kommet inn og endret strukturen, og forutsetningene i engelsk fotball. Til tross for at Chelsea FC har nytt godt av en dedikert og rik eier, så har vi alle sammen sett på med avmakt hvordan pengene dominerer i dagens fotball.

Med den foreslåtte innføringen av European Super League har pengegaloppen tatt et nytt markant steg mot en europeisk elite som vil kunne støvsuge markedet for spillere, og sponsorer.

Chelsea Supporters Norway stiller seg bak Chelsea Supporters Trust (CST) sin egen pressemelding fra i går, og slår helhjertet fast at vi er sterkt i mot denne nydannelsen.

Vi mener at denne ligaen går imot våre stolte tradisjoner, kun er basert på økonomisk vinning, og kan i verste fall føre til at klubben blir utestengt fra all nasjonal fotball, som Premier League, FA Cup og Ligacup.

For våre medlemmer vil alltid Premier League være det viktigste, både når det gjelder kampopplevelsen og turene, men ikke minst for kampen om å vinne, kampen om topp fire, og/eller nedrykk.

Vi håper sterkt at klubben vår revurderer denne involveringen, og ser at supporternes mening er det viktigste for klubbens fremtid. Fotballen ble skapt av arbeiderklassen, for folket. Ikke for en selektert gruppe med rike eiere, som ønsker å bli rikere.

Styret
Chelsea Supporters Norway

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.