Chelsea leverte varene i en morsom kamp mot Tottenham

Chelsea vant kampen mot London-rivalen 2-0 da vi fikk meget underholdene fotball på Stamford Bridge.

Trevoh Chalobah celebration vs Tottenham

Bilde er hentet fra Chelsea FC sine nettsider.

I dag satt taktikken fra start. Chelsea-spillerne hadde glimrende relasjoner og samspill, og spilte virkelig som et lag. En fortjent lagseier.

Den første scoringen kom fra Chalobah som leverte en praktfull heading etter frispark fra Gallagher. Den andre noterte Jackson seg for da han også leverte en god heading på retur fra Palmer sitt frispark som gikk i tverrliggeren.

Chelsea sin benk var også interessant. Gjengen som startet der har svært få minutter mellom seg i Premier League. Hele 14 førstelags-spillere ute for anledningen.

I den første omgangen var ikke Tottenham i nærheten av Chelsea sitt nivå. Chelsea sin venstreside overrasket Tottenham med posisjonsbyttene, Madueke og Palmer virket å ha det veldig gøy på sin side, og de bak i banen spilte med mer selvtillit. I tillegg til at laget presset på gjennom hele kampen.

Tottenham kom mer inn i kampen i den andre omgangen, og fikk skapt noen gode muligheter, men det ble bare nesten for dem.

Chelsea med spennende taktikk på venstresiden

Chelsea virket å prøve på noe vi ikke har sett så mye av. Cucurella trakk ofte inn mot midten av banen i angrep, og sluttet seg til midtbanen. Det var spennende å se fordi Cucurella leverte en veldig sterk kamp. Chelsea skapte noe gode muligheter der han var en av hovedpersonene. I tillegg var han godt plassert når Tottenham hadde ballen.

En taktikk som også virket å fungere for Mudryk som fikk mer plass og tid på sin venstreside. Ukraineren fikk vist frem flere gode detaljer. Han startet også kampen meget sterkt.

Herlig å se Chelsea prøve et slikt taktisk grep, som virkelig fungerte.