CSN har inngått hotellavtale

Chelsea Supporters Norway har, ved hjelp av Rådet, fått gjennom en hotellavtale med et populært hotell i et svært populært område - nær Stamford Bridge.


HOTELL: Hotel IBIS Earls Court, London
ADRESSE: 47 Lillie Road, London SW6 1 DU
TELEFON: 020 7666 8551

OM HOTELLET
Hotel IBIS i Earls Court ligger veldig sentralt med flere puber og restauranter i nærheten. Earls Court, som alle som har vært der vet, er et fantastisk område å bo i. Puben The Atlas ligger rett ved dette hotellet. The Atlas drives faktisk av en norsk dame som heter Hilde. Her får man mye god drikke, og det er også mulighet for mat. Undergrunnstasjon, tog og buss finner man også bare noen hundre meter fra hotellet. Det er West Brompton som er nærmeste stasjon. Kun en tur med ett stopp via tuben så er du på Fulham Road, og Stamford Bridge. Man kan også gå til stadion fra hotellet. Det tar under et kvarter til Oxford Street.
Selve hotellet er veldig bra, spesielt med tanke på våre rimelige priser. Rene rom og svært behagelige. Restauranten har en glimrende buffet til bare 15 pund, men vil du ut å spise er det som nevnt et hav med gode restauranter og puber i nærheten.
BETINGELSER
- For å få benytte denne avtalen må du ha gyldig medlemskap i CSN. Du MÅ vise frem medlemskortet ditt hver gang du benytter avtalen. Dette må fremvises ved ankomst, slik at du får de avtalte rabattene. - Medlemmer gjør opp 100% med hotellet selv. CSN er ingen bestiller, betalingsformidler og har ingen forpliktelser.
FOR BESTILLING
- Du må sende en mail til mailadressen som ligger på Min Side, og skrive hvilke dager du ønsker rom, og hvilke type rom du ønsker.
- Skriv at du er medlem av CSN, og oppgi ditt medlemsnummer samt kreditkortopplysninger. Du vil da få svar fra hotellet om det ledig de dagene du ønsker.
- Medlemskort i CSN medbringes alltid og vises uoppfordret til resepsjonen ved innsjekk.
PRISER
* Enkeltrom: £104 per natt inkl full Engelsk frokost
* Dobbelrom: £114 per natt inkl full Engelsk frokost
* Trippelrom; £124 per natt inkl full Engelsk frokost (meget begrenset antall rom)
AVBESTILLINGSREGLER
* Avbestilling 24 timer før ankomstdato medfører ingen betaling.
* Avbestilling mindre enn 24 timer før ankomstdato, èn natt blir belastet.
* Dersom man har bestilt rom, men ikke dukker opp og ikke har gitt beskjed vil du bli belastet med full pris.

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.