Målløst på Stamford Bridge

En tam første omgang og en tempofylt andre, endte med poengdeling på brua.Foto: Chelsea FC/Twitter

Chelsea 0-0 Everton

Hazard tilbake fra start i ligaen

Sarri gjorde kun to endringer siden forrige helgs ligakamp mot Crystal Palace. Eden Hazard var tilbake fra start etter ryggtrøbbel og tok Pedros plass i angrepstrioen. Morata og Willian fullførte angrepsrekken. 

Mateo Kovačić var også tilbake i startelleveren og erstattet Barkley. På midtbanen fant vi også Jorginho og Kanté.

Azpilicueta, Rüdiger, Luiz og Alonso utgjorde Chelseas forsvarslinje. 

Tamt, men temperaturfullt

Kampens første sjanse kom etter drøye 23 minutter. Yerry Mina, som bedyret sin uskyld, felte Hazard med en ufin takling i ankelen. Alonso tok frisparket, som gikk rett utenfor venstre stolpe. 

Hazard skaffet nok engang frispark for Chelsea, denne gang betraktelig mye lengre unna enn sist. Willian la et følsomt og presist frispark på en umarkert Alonso. En nydelig teknisk utført volley ble reddet av Pickford i full strekk!

Bernard terget på seg Rüdiger i en "off-the-ball"-situasjon og skallet til Rüdiger i haken. Dommeren syntes situasjonen var tull og belønnet begge med et gult kort hver.

En første omgang, fylt med gule kort og i overkant tøffe taklinger, ble blåst av etter 3 minutter overtid. Ballen rullet fram og tilbake på hver sin banehalvdel, men ingen av lagene kom til mange av de store sjansene. Chelsea kom best ut av første halvdel med sin ene store sjanse. Alonsos volley ble omgangens eneste avslutning på mål.

Høyt tempo og sjansebonanza

Andre omgang åpnes med et smell! Et praktfullt innlegg fra Hazard landet i føttene på Morata. Ballen ble styrt mot venstre hjørne, men det hjalp lite da Pickford nok en gang vartet opp med en klasseredning.

Fra den ene siden til den andre, denne gangen Sigurdsson med en skummel avslutning. Kepa ble tvunget til å bokse ballen over til en corner som skulle vise seg å være ufarlig. Noen minutter senere var Everton tilbake i angrep. Sigurdsson la inn fra høyre og ballen ramlet i føttene til Bernard som var alene. Bernard klønet det til foran mål og fikk stående applaus hos Chelsea-supporterne, muligens litt karma etter første omgang?

Avslutningene på mål kom som perler på en snor etter drøye 20 minutter inn i andre omgang. Et massivt temposkifte sammenlignet med første omgang! Kun noen minutter senere driblet Hazard seg til skudd fra 20 meter. Ballen gikk via Mina, men Pickford reddet til corner, som ble resultatløs. En tam Jorginho ble byttet ut med Fabregas i det 65. minuttet. Like etter ble en sliten Willian byttet ut med Pedro.

Chelsea var nok en gang i angrep, kun to minutter senere. Denne gangen var det Alonso med avslutning i stolperoten.

Hazard driblet seg fri, som han har gjort utallige ganger før, men fant ikke nettmaskene med avslutningen. Ballen gikk akkurat på utsiden av høyre stolpe. Kovačić ble tatt ut av banen like etter, til fordel for Barkley.

Til tross for det høye tempoet som andre omgang var preget av, ble det ingen scoringer og lagene gikk av banen med ett poeng hver. 

Veien videre

Selv om kampen endte uavgjort, satte Sarri en ny rekord i Premier League med 12 kamper ubeseiret i sin første sesong som manager i ligaen. Nå er det landslagspause. Neste kamp er borte mot Tottenham den 24. november.

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.