Sarri stolt av laget: - Jeg er heldig som har så gode spillere

Maurizio Sarri sier han er stolt av å trene Chelsea-laget og gir mye av æren for den gode starten på sesongen til spillerne.

Foto: Getty Images

Chelsea forlenget sin rekke kamper uten tap søndag ettermiddag. Det er nå 17 kamper siden Maurizio Sarri og Chelsea tapte en kamp. De blå har gått elleve kamper i ligaen uten å tape en eneste kamp.

Liverpool sitt uavgjort-resultat mot Arsenal lørdag kveld betyr Chelsea sin trimuf mot Crystal Palace sendte Sarris menn opp på andre plass, da Chelsea har bedre målforskjell enn de røde.

- Jeg er virkelig veldig stolt av å være trener for dette laget. Rekorden (elleve kamper uten tap i ligaen red.anm) er ikke for treneren, men for laget. Jeg er heldig som har så gode spillere, sa Sarri, før han utdypet.

- Jeg har vært heldig for spillerne har klart å vinne kamper de siste to månedene uten særlig god organisasjon fra det taktiske synspunktet.

Antonio Conte refererte ofte til José Mourinhos dårlige sesong i Chelsea. Sarri ble spurt om han følte laget kunne holde nivået til Manchester City utover sesongen.

- Jeg vet ikke. Vi visste før sesongen at det var 30 poeng opp til første plassen sist sesong. Vi kan kun fokusere på å forbedre dette for øyeblikket. Jeg håper jeg kan ta igjen alle 30 poengene, men jeg vet ikke. Det er vanskelig å ta igjen så mye.

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.