Tottenham seiret på Stamford Bridge

Chelsea tok ledelsen i første omgang, men Tottenham kom tilbake og vant til slutt 3-1 på Stamford Bridge.

Foto: chelseafc.com

Alvaro Morata skaffet Chelsea 1-0, spanjolens første Premier League-mål siden Boxing Day, men det var ikke Chelseas dag. Tottenham snudde kampen og tok til slutt tre poeng.

Lagnyheter

Willy Caballero fikk sjansen fra start i Premier League for andre gang denne sesongen etter at Thibaut Courtois pådro seg en skade på internasjonalt oppdrag med Belgia.

Andreas Christensen, på sin side, har kommet over skaden sin, og startet dagens kamp med Cesar Azpilicueta og Antonio Rüdiger som stoppermakkere.

Midtbaneduoen bestod av N'golo Kanté og Cesc Fàbregas, mens Willian og Eden Hazard skulle tilby støtte for Morata på topp.

Endelig for Morata

Kampen åpnet rolig, med to lag som ikke ønsket å ta stor risiko tidlig. Det tok 18 minutter før kampens første skudd på mål kom.

Eden Hazard ble spilt igjennom etter en kjapp og pen Chelsea-kontring, men Davinson Sanchez gjorde en god jobb og kom på riktig side. Willian endte til slutt opp med ballen og fyrte løs fra 20 meter, men skudde ble reddet av Hugo Lloris.

To minutter senere hadde Chelsea en ball i nettet, men Marcos Alonsos scoring ble korrekt annullert for offside.

Like før halvtimen var spilt var det Victor Moses sin tur til å teste Lloris fra distanse. Selv med en liten retningsforandring gjorde franskmannen det bra i å holde ballen.

Kun minuttet etterpå var Moses på farten igjen på høyresiden. Nigerianeren la inn mot Alvaro Morata som headet inn 1-0 for Chelsea etter en glipp av Lloris, som ikke var kjapp nok til å bokse ballen. Spanjolens første mål i Premier League siden Boxing Day-kampen mot Brighton.

Det var Chelsea som fortsatte å skape målsjanser. Alonso kom seg løs på venstre og fyrte løs mot lengste hjørne, men Lloris reddet forsøket. På returen var Sanchez såvidt kjappere enn Morata til å reagere og fikk klarert.

Like før pause kom Alonso rundt på venstrekanten igjen, men denne gangen gikk han for innlegg. Ballen spratt til slutt ut til Kanté som druste knallhardt mot mål, men skuddet ble blokkert.

På overtid av første omgang, ut av ingenting, fikk Christian Eriksen ballen fra Eric Dier. Dansken druste til fra langt hold, og ballen gikk på nydelig vis i en bue inn i mål bak Caballero. 1-1 helt på tampen av omgangen, og dermed var lagene like langt til pause.

Sjansene for Champions League svinner hen

Der Chelsea skapte de største sjansene i første omgang, var det Tottenhams tur. Kvarteret ut i omgangen måtte Caballero varte opp med en kjemperedning da Son Heung-min prøvde å skru den inn i lengste fra 25 meter.

Men det skulle være bli Tottenham. Eric Dier fant Dele Alli med en flott langball, og 21-åringen gjorde ingen feil alene med Caballero, og 2-1 til Tottenham etter drøye timen.

Noen minutter senere kom Tottenham igjen. Son kom gjennom på høyresiden og avanserte mot mål. Etter 4 skuddforsøk fra han og Alli, kunne sistnevnte juble etter å ha puttet Tottenham 3-1 opp.

Chelsea våknet litt etter 3-1-scoringen, men ineffektive avslutninger og skudd var normen. Fàbregas og Alonso begge to med gode muligheter, men begge skuddene gikk til side for mål med tre minutters mellomrom.

Tottenham la seg lenger bak og Chelsea styrte spillet, men slet med å skape de store mulighetene. Det ble med halvsjanser som blåtrøyene ikke klarte å ta.

Fem minutter før slutt ble Hazard stemplet hardt i leggen av Eric Dier, men dommer Andre Marriner valgte å ikke blåse på noe som burde kvalifisere som rødt kort. Belgieren ble liggende nede en stund, men fullførte kampen. Chelsea maktet imidlertid ikke noen sluttspurt.

Dermed vant Tottenham 3-1 på Stamford Bridge og Chelsea har nå hele 8 poeng opp til 4. plassen.

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.