Messi-magi ødela for Chelsea

 

Foto: Getty Images

Barcelona 3-0 Chelsea  (sammenlagt: 4-1)

Kun én endring siden forrige møte

Azpilicueta (K), Christensen og Rüdiger var på plass i midtforsvaret for å holde Suarez og Messi i sjakk. På vingbackene fant vi Victor Moses og Marcos Alonso. Midtbanen til de Blå skulle holdes på plass av Kanté og Fabregas. Trioen på topp besto av Willian, Giroud og Hazard.

For Barcelona var det også kun én endring siden sist møte på Stamford Bridge. Paulinho ut og Ousmane Dembele inn.

Tidlig scoring i en dramatisk første omgang

Etter kun to minutter satt den for Barcelona. Ballen spratt i en Chelsea spiller og endte i en litt ubevisst Suárez sine føtter. Suárez klarte å rette ballen i føttene på en våken Lionel Messi, som satt ballen mellom beina på Courtois. 1-0 (2-1).

Etter tolv minutter så det ut som Chelsea hadde lagt marerittstarten bak seg og tatt initiativet i kampen. Mye av spillet foregikk på Barcelonas banehalvdel før ballen landet i føttene til Willian, som prøvde seg på et skudd utenfor 16-meteren, men det ble reddet av Ter Stegen.

Nådeløs kontring av Barcelona. Fabregas tabber seg ut på midtbanen og satte Messi på fri fot. En elegant Messi dyttet ballen forbi en sjanseløs Christensen, før han vridde ballen over til en fremadstormene Dembele. Ousmane Dembele meiet til med breisiden og Courtois fikk hendene på den, men det var nytteløst og ballen endte dermed i krysset. 2-0 (3-1).

Trippelsjanse til Chelsea! Willian skapte et farlig angrep da han løp ned langs linjen, dro seg forbi Roberto og la ballen 45-grader ut mot en offensiv Marcos Alonso. Han skjøt fra kanten av 16-meteren, men ballen ble blokkert og kom tilbake i retur. På returen var Oliver Giroud klar og prøvde seg på en hel-volley, men heller ikke denne gangen gikk det. Noen sekunder senere kommer Kante seg igjennom med en fantastisk solo-opptreden. Han fikk et litt for hardt touch og ballen endte derfor i uenighet mellom Fabregas og Kante, ingen scoring.

Frispark i Alonso-land! Marcos Alonso meiet til med den kjente venstreslegga og ballen sneiet stolpen, men endte dessverre utenfor. Det var det siste av en dramatisk første omgang på Camp Nou. Chelsea viste initiativ, men manglet det lille ekstra i de første 45.

Innholdsrik andre omgang

Andre omgang ble nesten en reprise av første. Courtois rotet det til og spilte ballen rett i føttene til en farlig posisjonert Suárez. Heldigvis for Chelsea, rettet Courtois opp i egne feil og reddet skuddet fra Suárez.

Strålende Chelsea angrep! Willian dro seg forbi en spiller og spilte Alonso fri på lekkert vis. Han vendte rundt og ble felt av Piqué på innsiden av boksen. Ekstremt vanskelig situasjon for dommer og det endte dermed uten straffespark for Chelsea. Tydelig frustrasjon blant Chelsea-spillerne da Giroud pådro seg et gult kort etter bjeffing til dommeren. En rasende Antonio Conte hoppet rundt på sidelinjen i kjent figur. Fullt mulig at Chelsea ble snytt for et straffespark der!

Barcelona med nok en farlig kontring. Suárez dytter ballen til en lynkjapp Lionel Messi. Han gjorde som i mål nummer to, dyttet ballen forbi et sjanseløst Chelsea-forsvar og fulgte opp med en reprise av hans første mål, gjennom beina til Courtois. Det markerte Messi sitt 100. mål i verdens gjeveste klubbturnering. 3-0 (4-1).

To bytter for Chelsea og ett for Barcelona. Giroud ble byttet ut med en sprek Alvaro Morata. Neste bytte ble Zappacosta inn og Victor Moses ut. Barcelona satte inn Vidal og tok ut målscorer Dembele.

Flott stikkball til Hazard som fosset ned langs linjen. Han la inn en flott ball, presist på straffemerket, men der var ingen, verken Barcelona- eller Chelsea spillere. Hvor var Morata med friske ben?

Azpilicueta tok ingen sjanser og headet ballen ut til corner. En flott corner traff hodet til Paulinho som headet ballen med kraft mot mål. Courtois vartet opp med en  fantastisk enhåndsredning, som sendte ballen over mål. Neste corner ble ufarlig.

Chelsea med nok en stor sjanse. Ballen endte i metallet for fjerde gang! Etter en flott kontring av Chelsea, vant Zappacosta en corner. Rüdiger steg høyere enn alle andre og headet ballen rett i tverrliggeren. Det markerte siste sjanse i en innholdsrik og en langt fra målfattig kamp på Camp Nou.

Veien videre for Chelsea

Det ble dessverre ingen reprise fra Champions League 2011/2012, og Chelsea er dermed ute av Champions League.

Neste kamp er borte mot Burnley i Premier League, som for øyeblikket er utsatt uten informasjon om når den skal spilles. Følg med på hjemmesiden for oppdatert kamptidspunkt.

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.