Kamprapport: Sunderland - Chelsea 3-4

Det var litt av en målfest publikum fikk servert på Stadium of Light, og midt i søkelysets sentrum var en strålende Eden Hazard. 

I kveldsmørket på Stadium of Light var det Chelsea som tok komandoen fra start mot Sunderland. Men selv om bortelaget i blått hadde et par ufarlige langskudd mot hjemmelagets nettmasker, var det Gustavo Poyets gutter som kunne juble først. 

De røde og hvite fikk frispark på 20 meter etter 14 minutter, men selv om frispark var av det svake slaget skulle ballen likevel ende opp bak Petr Cech. Etter et par tilfeldigheter havnet ballen i beina til amerikanske Jozy Altidore som med et par touch vendte opp og smalt inn 1-0 til hjemmelaget. Chelsea hadde fått en dårlig start på kampen, men misnøyen skulle ikke vare særlig lenge. 

Lampard som alltid

Tre minutter senere var det balanse i regnskapet. En corner fra Juan Mata havnet på bakerste stolpe hvor Eden Hazard plukket opp nedfallsfrukten. Men herlig balanse skrudde belgieren inn en perfekt ball på hodet til Frank Lampard som hadde null problemer med å heade ballen i nettmaskene. Chelsea var tilbake i kampen. 

Sjansene kom ikke på løpende bånd, men ti minutter før pause tok Hazard saken i egne hender. Med et herlig driv vendte stortalentet innover i banen og fyrte løs med høyrebeinet. Det skulle han ikke angre på. Ballen smalt i mål til enorm jubel fra bortefansen. Chelsea hadde snudd kampen før pause. Men også etter hvilen ventet en tidlig kalddusj. 

Tidlig kalddusj på ny

Fem minutter etter sidebytte fikk hjemmelaget corner, en corner de blå gjestene fra London aldri fikk klarert. Ved rene tilfeldigheter havnet ballen i føttene til John O'Shea som via beinet til John Terry satte inn utligningen på Stadium of Light. Lagene var like langt igjen. 

Men Chelsea har én belgier som ikke er som andre belgiere. Selv med to mann som mannsmarkerte Hazard klarte ikke Sunderland stoppe han etter 62 minutter. Etter en herlig kombinasjon med Lampard, stormet Chelseas nummer 17 inn i feltet før han banket ballen i mål. I gledescenene som følgte rev målscoreren av seg drakten, noe som resulterte i et gult kort. Det satte uansett ikke en demper på prestasjonen. 

65 minutter ut i kampen kom Demba Ba på banen, og det tok ikke lang tid før senegaleseren fikk en enorm mulighet. En herlig vending sendte O'Shea på bærtur, men i avslutningsøyeblikket ble spissen såpass hindret at skuddet gikk til side for mål. Ba ropte på straffe, men Phil Dowd vinket spillet videre. 

Bardsley ganger to

Ti minutter før full tid satte Ramires på turboen, men skuddet snek seg like utenfor stolpen til Vito Mannone i Sunderland-buret. 

Chelsea jaktet en avgjørende scoring, og den skulle komme. Seks minutter før full tid sendte Ba et nokså ufarlig innlegg langs bakken, men en uoppmerksom Phil Bardsley klarte på komisk vis å sende ballen i eget nett. Kampen var avgjort. Trodde alle. 

Minuttet senere var samme mann på ferten igjen. Bare denne gangen var det foran Chelseas mål. Nok en corner ble svingt inn i feltet og blåtrøyene klarte aldri å klarere ballen ut av farlig sone. Dermed hadde Bardsley få problemer med å sette inn redusering. Plutselig var det kamp igjen. 

Seks minutter tillegg var ikke nok for hjemmelaget. Chelsea og José Mourinho kan vende nesene hjem mot London med tre poeng i bagasjen. 

Hva syns du om kampen? Legg igjen din kommentar under! 

 

  • Hits: 868

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.