Chelsea har kontrakten klar - Hazard er i tenkeboksen

Chelsea er i samtaler med Eden Hazard om ny kontrakt. 


Foto: Getty

Chelsea er i samtaler med Eden Hazard om en ny kontrakt og i følge Maurizio Sarri er klubben klar til å få en avtale i boks så fort Eden Hazard gir grønt lys for det. 

- Jeg vet at det er samtaler mellom klubben og Eden Hazards representanter hver uke, så hvis det er noen nyheter kommer klubben til å gi meg beskjed med en gang, sa Sarri. 

- Eden er veldig viktig for oss. Han er viktig for klubben. Jeg tror klubben kan signere en ny kontrakt med en gang, men det er opp til han om han vil forlenge eller ikke. Jeg vil ha Eden her, selvsagt, men jeg vil ha han her hvis han ønsker å være her. 

Problemet for Eden Hazard er ikke penger. I følge forskjellige medier er det snakk om rundt 3,2 millioner kroner og sannsynligvis villig til å gi mer, hvis Hazard ber om det. Han blir uansett klubbens best betalte spiller. Det er han ikke nå lenger, da N'Golo Kanté signerte en ny verdifull kontrakt for noen uker siden. 

Eden Hazard er også fornøyd i Chelsea og familien har et fint liv i London. Alt ligger egentlig til rette for at belgieren skal signere ny kontrakt, men denne kontrakten kan bestemme mye for hvordan Hazard sin karriere kommer til å se ut. 

Forlenger han er han sikret legendestatus i Chelsea og sjansene for trofe er gode, men spørsmålet blir hva han kan utrette for seg selv i Real Madrid - både med tanke på personlige meritter og meritter for klubben. Champions League er et stort mål for 27-åringen. 

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.