Loftus-Cheek grep sjansen igjen - satte spikeren i kista mot Fulham

Chelsea vant 2-0 mot Fulham. 

Foto: Chelsea FC/Twitter

Giroud fra start og Hazard tilbake

Olivier Giroud fikk tillit fra start etter han scoret to mål mot PAOK i Europa League på torsdag. 

Eden Hazard returnerte til startelleveren etter skade, mens Pedro erstattet Willian, som har spilt de siste kampene i ligaen. 

Ross Barkley var ikke i troppen på grunn av en liten skade, men ellers var det ingen store overraskelser i Chelsea-laget. 

 

Pedro med tidlig scoring etter Fulham-tabbe

Det var Claudio Ranieris menn som startet best og viste fine takter i starten, men kom seg ikke til de store mulighetene. Et skudd ble løsnet for å teste Kepa, som enkelt la seg ned å holdt ballen i fast grep. 

Men Fulham sin offensive og inspirerte start ble ødelagt av at midtbanegeneral Jean Michael Seri ga i fra seg ballen i et av de verste områdene på banen. N'Golo Kanté overtok og stormet mot mål. Han la den fint ut til Pedro, som hadde muligheter til å spille over til Olivier Giroud eller Eden Hazard, men satte ballen sikkert i mål selv. 

Chelsea imponerte ikke spillemessig i starten, tross den tidlige ledelsen. Sarri sitt ønske om en mer aggressiv start ble heller ikke oppfylt helt dette oppgjøret, men etter de første ti minuttene var passert kom det seg og Chelsea dominerte etterhvert kampen. 

Det så ikke akkurat ut som Marcos Alonso og Cesar Azpilicueta hadde hatt intensiv innleggstrening i forkant av søndagens lokaloppgjør, og mange fine angrep stoppet med svake innlegg fra backene. 

Da omgangen var halvspilt og solen tittet fram på Stamford Bridge kombinerte Eden Hazard og Olivier Giroud fint sammen i angrep, men franskmannen sitt førstetouch gjorde at han havnet i en litt vanskelig posisjon og han klarte ikke overliste Sergio Rico i Fulham-buret. 

Igjen var N'Golo Kanté på farten som ballfører. Han la den ut til Cesar Azpilicueta denne gang, som sendte et hardt og lavt innlegg mot Olivier Giroud. Han får en fot på den, men Sergio Rico vartet opp med en flott redning. 

Det var ingen imponerende omgang av Chelsea, selv om de var det beste laget. De gikk uansett til pause med en 1-0-ledelse. 

Loftus-Cheek tok sjansen sin igjen 

Det var ingen endringer fra noen av lagene til andre omgang. 

Andre omgangen fortatte litt på samme måte som første og Fulham var med i kampen og var farlig frempå med Cryus Christie som sender ballen inn foran mål mot Mitrovic, men før ballen kommer så langt sklir Rüdiger den ut til hjørnespark

På det hjørnespark får Chambers ballen på hodet og stanger den hardt mot mål, men heldigvis for Chelsea er Kepa med på notene. Bra redning av spanjolen. 

Marcos Alonso, som virkelig ikke hadde en heldig kamp, prøvde å skjerme en ball ut til innkast, men ble presset bort av Kamara. Ballen ender opp hos Chambers. Han setter Kepa på prøve igjen, som reddet fint. 

Mateo Kovacic hadde ikke hatt sin beste kamp han heller, men slet også med en skade. Maurizio Sarri hadde ikke noe annet valg enn å erstatte han med Ruben Loftus-Cheek. Noen minutter etter kom Morata inn for Giroud. 

Ingen heldig start på oppgjøret for Morata heller, som brenner en enorm mulighet på en retur etter et skudd fra Eden Hazard. 

Den innbytteren som gjorde en forskjell var Ruben Loftus-Cheek, som nok en gang tok sjansen sin og etter 82 minutter kombinerte han fint med Eden Hazard. Endte opp med ballen foran mål og satte den sikkert i nettet. Meget bra scoring, i regi Eden Hazard. 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.