Maktdemonstrasjon på Stamford Bridge

Mange endringer for Chelsea, men det hindret dem ikke i å overkjøre PAOK på Stamford Bridge.

Mange endringer fra Tottenham-kampen

Som forventet kom Sarri til å spare viktige spillere mot PAOK, da de blå allerede har sikret avansement.

En firer av Zappacosta, Christensen, Cahill og Emerson dannet forsvaret foran Kepa Arrizabalaga.

Midtbanen var satt sammen av Barkley, Fabregas og Loftus-Cheek, mens på topp startet Pedro, Giroud og Hudson-Odoi.

En dramatisk start

Etter bare seks minutter gjorde PAOK en forsvarstabbe som resulterte i at Giroud kom alene mot mål, men franskmannen ble felt av Khacheridi alene med keeper, som endte med et rødt kort. Dessverre for Chelsea, ble frisparket dårlig utnyttet av Fabregas som satt ballen på utsiden av stengene.

Noen minutter senere var Giroud frampå igjen etter en lur pasning av Hudson-Odoi, men avslutningen endte på øverste rad på tribunen.

Det skulle bli en lang dag på jobben for PAOK med 10 mann på banen og etter drøye 20 minutter var det nesten for Chelsea igjen. Loftus-Cheek ladet slegga på rundt 18. meter mot det høyre hjørnet, men Paschalakis fikk slått unna.

Etter utallige forsøk i første omgang satt den for Oliver Giroud! Pedro med et fantastisk mottak, som fant Giroud som enkelt plasserte ballen i det lengste hjørnet forbi Paschalakis. Chelsea fortsatte å presse og bare minutter senere smalt det i metallet fra unggutten Hudson-Odoi.

Nevnte vi at Giroud var frampå i kveld? Franskmannen fikk en fantastisk pasning av Fabregas i bakrommet og Giroud satt ballen på volley i mål for de blå.

En dominant første omgang av Chelsea som kunnet ha scoret både tre og fire, men de så seg nok godt fornøyde med å ta med seg en 2-0 ledelse inn i garderoben. 

Total dominanse

PAOK gjorde et bytte i pausen, mens Chelsea sendte utpå de samme 11-spillerne.

En offensiv Loftus-Cheek avanserte framover på banen før han fyrte av en avslutning mot mål, men skuddet ble avverget av PAOKs sistekanse.

Hudson-Odoi var et uromoment for PAOK i hele første omgang og fortsatte på samme vis i andre omgang. Etter 60 minutter fikk Hudson-Odoi ballen på kanten, før han på elegant vis satt den i mål med høyrebeinet.

Det ble en utrolig tung kveld for PAOK som igjen må hente ballen fra eget mål. Et bra innlegg fra Hudson-Odoi traff Morata som sto midt mellom to PAOK forsvarere, men spanjolen nikket ballen kontrollert i mål..

Veien videre

Med tre poeng over PAOK sikret Chelsea gruppeseieren i Europa League. Nå venter Fullham til søndag på hjemmebane i Premier League, noe som blir en viktig kamp ettersom Chelsea tapte mot Tottenham forrige helg.

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.