Tung kveld på Wembley

Maurizio Sarri var ubeseiret i sine 18 første kamper for Chelsea, men mot Tottenham tok rekordrekken slutt.

Foto: chelseafc.com

Tottenham 3-1 Chelsea

Lagnyheter

Mateo Kovacic var klar for kamp igjen og startet på midtbanen sammen med N'golo Kanté som nylig signerte en ny 5-årskontrakt med Chelsea og Jorginho. 

På topp fikk Alvaro Morata fornyet tillit, med Eden Hazard og Willian på vingene.

Tottenham-dominans

Chelsea åpnet på bakbeina og Tottenham dominerte fra første stund.

Allerede før åtte minutter var spilt stod det 1-0 på tavla. Christian Eriksen prikket ballen inn på Dele Allis hode og Tottenham var i føringen.

Like etterpå kombinerte Heung-Min Son med Eriksen, men førstnevnte skjøt over mål alene med Kepa.

Drøyt kvarteret uti kampen fikk Harry Kane ballen i mellomrommet og prøvde lykken. Skuddet suste inn i nærmeste hjørne bak en sjanseløs Kepa og Tottenhams ledelse var dermed doblet.

Chelsea måtte jobbe langt mer for å skape noe som helst, og Tottenham fortsatte å skape sjanser. Toby Alderweireld kom nære på corner med en flikk, men Kepa reddet mesterlig før returen endte utenfor.

Eden Hazard viste god ballkontroll og smidighet drøye ti minutter før hvilen og prøvde seg fra 25 meter, men Hugo Lloris fikk bokset ut til corner i det som var Chelseas største sjanse i omgangen.

Son kom nære igjen etter en flott pasning fra Eriksen, men Kepa vartet opp med en strålende redning. En Kepa som var tydelig preget av Chelseas passive og svake forsvarsspill.

Chelsea fortsatte å slite

Andre omgangen startet ikke noe bedre enn den første. Son vartet opp med ukens scoring da han dro seg forbi flere spillere før han skar inn fra høyre forbi en passiv David Luiz. Alene med Kepa trillet koreaneren ballen kaldt i hjørnet, og dermed 3-0 til vertene.

Ti minutter senere burde det stått 4-0. Tottenham rullet opp fint, og fant Moussa Sissoko på løp på høyrekant. Franskmannen spilte inn til Kane på blank, men engelskmannen skjøt over fra 6 meter. 

Dele Alli holdte på å sette inn Tottenhams fjerde 20 minutter før full tid, men avslutningen fra 10 meter gikk til side for mål.

Siste stikket skulle imidlertid Chelsea stå for. I en ytterst svak kamp der resultatet kunne vært enda verre, sørget Cesar Azpilicueta og innbytter Olivier Giroud for at Chelsea ikke skulle gå målløse av banen. Spanjolen fant Giroud med et ypperlig innlegg som franskmannen stanget i nettet da fem minutter gjenstod.

Det endte dermed 3-1 til Tottenham på Wembley i en kamp som fort kunne sett verre ut med Chelsea-øyne.

Veien videre

Chelsea må rette fokuset framover, og neste kamp er hjemme mot PAOK i Europaligaen på torsdag. Deretter tar vi i mot Fulham på Stamford Bridge til helgen.

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.