Kommentar: Dette hadde Chelsea godt av

Chelsea ble knust av Tottenham på Wembley lørdag kveld. Foto: Chelsea FC/Twitter

Chelsea tapte 3-1 mot Tottenham på Wembley lørdag kveld, i det som var et viktig oppgjør i kampen om topp fire denne sesongen.

Det var Maurizio Sarris første tap som Chelsea-manager denne sesongen og det er naturligvis ikke noe gøy å tape mot Tottenham, men en gang måtte Chelsea gå på en slik smell og jeg tror de blå virkelig trengte en wake up-call nå.

Sarri etterlyste før kampen en bedre innstilling i starten av kamper da han mente Chelsea sine motstandere hadde sett bedre ut de første 15 minuttene de siste kampene, men Chelsea så nesten verre ut enn noen gang det første kvarteret i kveld og havnet under 2-0.

Denne gangen slapp de altså ikke unna og et slikt slag i trynet hadde de bare godt av, for man har ikke råd til å slappe av i denne ligaen. Spesielt ikke i kamper som dette.

Det er synd det skulle skje mot Tottenham, som var det beste laget, dog med god hjelp av mannen i svart, men nå har det skjedd og Chelsea må vise at de har lært i de neste kampene.

Men det som bekymret mest var forsvaret i dag. Samtlige stryker, men David Luiz ser verre og verre ut for hver kamp nå og man fikk et lite flashback til den horrible opptreden mot Arsenal.

Dette skulle vært forbedret nå og akkurat dét handler ikke om det psykiske. Det handler om at forsvaret rett og slett ikke er godt nok mot så sterke angrep.  

Tap som dette gjør vondt for fansen og det bør Sarri gjøre klokkende klart for spillerne. Dette tapet skal de merke like godt, for i dag var de ikke til stede fra start, selv om Sarri advarte for nettopp det på forhånd. Det finnes det ingen unnskyldning for.

Chelsea møter nå Fulham og Wolverhampton de to neste ligakampene. Det skal være overkommelig og Chelsea er nødt til å respondere i disse to kampene, men den viktigste testen for hele laget og ikke minst forsvaret blir oppgjøret etter dette.

Da kommer Manchester City på besøk. Det er her de må vise at kveldens oppgjør var et engangstilfelle. Skal de møte opp på samme måte da, som i kveld, kan de bare bli hjemme.

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.