Morata lykkeligere enn noen gang

Alvaro Morata vurderte ved flere anledninger å forlate Chelsea, men nå er han strålende fornøyd med hvordan ting går i Chelsea.

Går til psykolog: Morata har fått hjelp til å takle de vanskelige tidene. Foto: Sky Sports

Alvaro Morata kom til Chelsea for en sum på 670 millioner kroner (med potensial til å øke til 760) Det var naturligvis knyttet store forventninger til spanjolen, men tiden i London har ikke vært en dans på roser. Morata startet Chelsea karrieren på strålende vis, med sju scoringer på de første åtte kampene. Etter det gikk det mye tråere og fasiten etter ferdigspilt sesong i Premier League var på 11 mål. 

Fra slutten av desember og til sesongslutt scoret Morata stusselige tre mål. Den dårlige formen gjorde at spanjolen ikke ble tatt ut til Spanias tropp som skulle til VM i Russland. 

Forrige sesong bestod av mange grove miss, klaging på dommeren og rulling på gresset. Utenfor banen så gikk det ikke heller på skinner for Morata, da en av hans nærmeste venner døde i en bilulykke på starten av nyåret. 

Morata har alltid slitt med psyken, og flere har fortalt at han aldri klarer å bli fornøyd med seg selv. I 3-1 seieren over Crystal Palace denne sesongen så var Morata mer misfornøyd med at han ikke scoret hattrick, enn at han scoret to mål.

Til tross for mye spekulasjon rundt Moratas fremtid, så er han nå lykkeligere enn noengang etter å ha fått hjelp fra psykolog. 

Han fortalte til den spanske avisen ABC:

- Jeg hadde aldri tenkt på å trene psyken, egentlig. Når du får høre ordet psykolog så blir du veldig overrasket, men jeg fant ut at jeg trengte hjelp. Først var jeg litt flau over at jeg måtte gå til psykolog for å fortelle om problemene mine, men med hjelp har jeg nå klart å finne tilbake til gleden i fotballen. 

- Nå er jeg lykkeligere enn noen gang for Chelsea og landslaget, selvom jeg ikke har den beste tiden på banen. 

Morata står med fem mål på de siste sju kampene og er tilbake på landslaget. 

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.