Slik setter Sarri opp laget i kveld

Chelsea får MOL Vidi på besøk torsdag kveld, som kanskje er Chelseas svakeste motstander denne sesongen. Hva gjør Maurizio Sarri med laget?

GJØR ENDRINGER: Sarri gjør endringer på laget i kveld. Foto: Getty

Chelsea tar i mot ungarske MOL Vidi på Stamford Bridge torsdag kveld. Det er kanskje ikke noe man skal si før en kamp, men dette er nesten garantert den enkleste kampen Chelsea har denne sesongen.

Så hva gjør Maurizio Sarri med laget? På pressekonferansen i går fikk vi noen svar.

De fleste vil nok se spillere som Ruben Loftus-Cheek, Callum Hudson-Odoi og Ethan Ampadu fra start. Her er noen av Sarris nøkkelkommentarer om disse fra i går.

Loftus-Cheek starter, håp for Hudson-Odoi?

- Uansett spiller ikke både Hazard og Hudson-Odoi. Jeg sa for noen uker siden at perioden fra den første landslagspausen til den andre blir min pre-season så jeg får sett alle spillerne i denne perioden, så kanskje det er på tide å se Loftus-Cheek i morgen. Når det gjelder Hudson-Odoi, vet jeg ikke ennå.

- Loftus-Cheek har vært uheldig i de siste tre ukene etter kampen med landslaget. Han hadde en skade, men de siste dagene har han vært bedre. Jeg tror han er klar til i morgen.

Sarri ble aldri spurt om Ethan Ampadu, men fra det vi har sett så langt er det ingenting som indikerer at han skal starte kampen.

Det er enkelt å tolke Sarri sine kommentarer om Loftus-Cheek: han starter kampen. Det er vanskeligere å spå hva som kommer til å skje med Hudson-Odoi. 

Med tanke på den manglende spilletiden så langt i sesongen og Sarris usikkerhet i uttalelsen om han får vi bare regne med han blir å se på benken igjen.

Fabrégas erstatter Jorginho

Maurizio Sarri er positiv til at Cesc Fabrégas kan fylle rollen til Jorginho.

- Cesc gjorde det veldig bra de siste 30 minuttene i Hellas (mot PAOK) og vedig bra mot Liverpool (i Ligacupen). Han må forbedre den fysiske tilstanden sin, men han er et bra valg i den posisjonen. Cesc er veldig god på å flytte ballen, som Jorginho, mer enn Jorginho, så vi trenger ikke endre stilen vår med Fabregas.

Så...hvem starter kampen?

Det blir endringer i denne kampen. Det er det ingen som helst tvil om. Sarri poengterte på onsdagens pressekonferanse at Chelsea brukte mye fysisk og mental energi i kampen mot Liverpool og at de hadde en kamp allerede på søndag igjen.

Slik tror vi Sarri setter opp laget i kveld

Kepa - Zappacosta, Cahill, Christensen, Emerson - Loftus-Cheek, Fabrégas, Barkley - Moses, Morata, Willian.

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.