Sarri mener Liverpool fremdeles er ett skritt foran

Getty Images

Etter lørdagens kamp, som endte uavgjort, kunne Maurizio Sarri fortelle at han var fornøyd med kampen, men mener fremdeles at både Manchester City og Liverpool er ett skritt foran Chelsea og kan bli vanskelig å slå denne sesongen.

Før kampen fortalte Sarri at Liverpool er et lag som kan kapre tittelen, og hans mening var uforandret etter kampen. "Jeg tror fremdeles de er ett skritt foran, men jeg tror også vi er nærmere enn forrige uke."

"Jeg er skuffet siden de scoret i de siste to minuttene, men alt i alt er jeg veldig fornøyd. Uavgjort var nok det rettferdige resultatet. Kampen var praktfull," sa italieneren i intervju etter kampen. I tillegg fikk Sarri spørsmål om Chelsea er for avhengig av Hazard. "Kanskje, men jeg tror at i slutten av sesongen kan vi ha fire spillere med over 10 mål, så det er ikke bare Hazard. Selvfølgelig, Hazard er ekstremt viktig, men jeg tror Pedro, Willian og Morata kan få over 10 mål denne sesongen."

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.