Hazard krever at Chelsea signerer forsterkninger

Eden Hazard kan forlate Chelsea om det ikke skjer betydelige endringer i troppen til neste sesong.

VIL HA FORSTERKNINGER: Eden Hazard vil ha nye spillere inn. Foto: John Thys/AFP/Getty Images

Eden Hazard har tidligere denne sommeren uttalt at han ønsker klarhet om hvilke endringer som kommer til å skje i Chelsea denne sesongen.

Nå har belgieren igjen svart på spørsmål fra pressen om fremtiden i Chelsea, der han egentlig gjentar det samme, med litt mer detaljer.

- Jeg vil ikke snakke om overganger nå. Jeg har blitt spurt så mange ganger om det. Jeg fokuserer på VM.

- Men som jeg allerede har sagt. Jeg har vunnet alt i London, utenom Champions League. At jeg er her i karrieren min, er takket være Chelsea. Det hadde vært for lett å sagt at jeg vil forlate klubben fordi jeg allerede har vunnet alt her. Det er derfor jeg før noe som helst vil vite hva som skjer i klubben før neste år. Jeg vil vite hva som skjer med treneren. Hvis jeg blir er det fordi laget vil være bedre enn sesongen vi nettopp har hatt.

- Jeg vil ikke bli hvis vi blir svakere. Real Madrid kan interessere meg. Alle vet det. Men hvis klubben ikke vil ha meg i morgen, vil vi ikke snakke om det mer. Hvis de vil kjøpe meg vet de hva de må gjøre, sa Hazard.

Med andre ord: Chelsea må signere spillere (og kanskje sparke Conte?) hvis ikke forlater Eden Hazard sannsynligvis klubben.

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.