Loyalty Points - forklart

Loyalty Points - LP - (lojalitetspoeng) er Chelsea FC sin måte å "belønne de som drar ofte på kamp" ift tilgang på billetter, og samtidig forsøke å redusere antall "turister" på Chelsea-tribunen.

Dette forutsetter medlemskap i den engelske klubben, et såkalt True Blue medlemskap, det er her LP kreves og tildeles, helt uavhengig av CSN.

Man får LP ved å bestille kampbillett (både direkte fra England OG gjennom CSN). Jo mer attraktiv kamp - jo færre poeng får man. Drar man på storkampene (noe "alle vil") så får man få poeng, drar man på en mindre attraktiv kamp - får man flere.
Det kreves ulikt antall LP for å kunne bestille billett, og jo flere kamper man er på - jo bedre er sjansen til å få kjøpe billett.

Poengene tildeles basert på motstander og kamptype:

1 poeng:
Arsenal
Liverpool
Manchester City
Manchester United
Tottenham
+ UEFA Champions League hjemmekamper i sluttspill-kamper

3 poeng:
Alle andre Premier League hjemme- og bortekamper.

5 poeng:
FA Cup, ligacup, UEFA Champions League kamper


CSN's LP-krav
5-15 poeng: Manchester City, Manchester United, Liverpool, Arsenal, Queens Park Rangers og Tottenham (basert på tidspunkt, laveste krav i starten av sesongen, øker utover) - samt kvartfinaler
0 poeng: alle andre Premier League- og cup-kamper. *
* 5-16 poeng: Champions League "knockout-stage" (kamper etter gruppespillet). Kravene varierer, men mest sannsynlig er det 16 LP til både semi og finale.

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.