Avsluttet gruppespillet med uavgjort

Chelsea spilte uavgjort mot Vidi torsdag kveld, noe som betyr at de har gått ubeseiret igjennom gruppespillet.

Allerede sikret avansement

Det ble naturligvis gjort mange endringer etter kampen mot Manchester City i helgen. Chelsea er som mange vet allerede sikret gruppeseieren og hviler derfor mange av de viktige spillerne. 

Caballero startet mellom stengene med Zappacosta, Christensen, Ampadu og Emerson i forsvaret. Midtbanen ble dannet av Barkley, Fabregas og Loftus-Cheek, mens Willian, Morata og Hudson-Odoi startet på topp.

En rolig start

Det var en svært tam start på kampen i Budapest. Chelsea trillet ball, men produserte svært lite offensivt. 

Vidi var frampå et par ganger i starten, blant annet etter 25. minutter da Nikolov spilte fri Nego, men et utrolig dårlig touch gjorde at det ble et dårlig skudd som Caballero hadde full kontroll på.

Ikke før etter halvtimen var spilt våknet kampen virkelig. Willian satt fart mot Vidi-forsvaret, men ble felt slik at Chelsea fikk et frispark i god posisjon. Brasilianeren tok frisparket selv og satt det elegant over muren og inn i mål bak Kovácsik.

Bare få minutter senere lå ballen i mål igjen, men denne gangen bak Caballero. Et hjørnespark fra Vidi datt inn i feltet og en uheldig Ampadu stusset ballen i eget mål.

Rett før pause var Nego frampå for Vidi. En dårlig klarering fra Christensen gjorde at Nego snappet ballen. Nego tok muligheten og fyrte av ved 16. meteren, men Caballero reddet mesterlig.

Et minus i regninga for Chelsea var at Morata måtte byttes av rett før pause med det som så ut som en skade. Lagene gikk dermed inn i garderoben med 1-1.

Pangstart for Vidi

Allerede få minutter inn i den andre omgangen var ballen i Chelsea sitt målet igjen. En fantastisk pasning av Milanov til Nego som klinte ballen i mål på volley. En fantastisk scoring av det ungarske laget.

Fine kombinasjoner av midtbanen til Chelsea. Ballen endte utpå kanten hos Emerson som slo et hardt innlegg til Giroud, men franskmannen satt ballen på utsiden av målet.

Det ble et betydelig større trykk fra de blå etter scoringen til Vidi, men målene lot vente på seg.

Et frispark for de blå ble slått inn av Fabregas mot Giroud, men avslutningen gikk over målet til Kovácsik.

De blå avanserte framover på banen, men en stygg takling av Vinicius resulterte i et frispark på rundt 20. meter for Chelsea. Giroud nølte ikke når han fikk muligheten og limte ballen opp i krysset. En fabelaktig scoring av Giroud!

Etter 2-2 scoringen var kampen mest preget av avblåsninger og høy temperatur på banen, så flere mål ble det ikke mellom lagene.

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.