Chelsea med julegaver til Wolves i nytt tap


Foto: Sky Sports

Wolverhampton - Chelsea 2-1

Rotasjon på laget 

Fra kampen mot Fulham på søndag har Sarri rotert mye på laget.

I forsvar kommer Christensen inn for David Luiz, ellers så forblir det uendret i de bakre rekkene. 

På midtbanen så kommer Fabregas inn for Jorginho og en formsterk Loftus-Cheeck inn for Kovacic. 

I angrepsrekken kommer Willian inn for Pedro og fra start får Morata en ny mulighet etter at Giroud startet mot Fulham i helgen.

Chelsea best i sjansefattig første omgang

Chelsea startet best og satte press fra første spark på ballen. Chelsea hadde veldig god kontroll og dominerte ballinnhavet. Wolves var solide og organiserte bakover og satset på kontringer. Dette gjorde at Chelsea ikke skapte veldig mange sjanser. 

Den første sjansen kom etter at Kante fant rom på høyrekanten og fant Hazard inni boksen. Avslutningen til Hazard ble for løs og trillet inn til Rui Patricio. 

Etter 17 minutter så klarte Chelsea å finne nettmasken etter at Hazard satte opp Loftus-Cheeck som avsluttet rett utenfor sekstenmeteren. Skuddet gikk via forsvarskjempen Conor Coady og satt Rui Patricio ut av spill og ballen endte til slutt opp i nettmaskene. 

Utover omgangen hadde Willian et veldig bra frispark som Patricio klarte å redde til corner. 

Et par minutter senere spilte Eden Hazard Willian nydelig igjen alene mot Patricio, men en fantastisk takling av Bennett hindre at Willian puttet på til 2-0.

Det stod dermed 1-0 til Chelsea etter en dominerende omgang.

Svak andre omgang

Andre omgang startet friskt hvor Hazard fant Loftus Cheeck på venstre kanten som slo inn på Morata, men spanjolen var noen få centimeter unna å sette ballen i mål. 

I det 59 minutt så glapp det bak hos Chelsea og Jimenez banket inn utlingningen via Kepa og i mål. Kepa burde gjort mye bedre og slapp inn et lett mål.

Kun fire minutter senere scoret Wolves nok en gang. Denne gangen var det også veldig dårlig forsvarspill og individuelle feil som gjorde at det ble en ny baklengs. Christensen spilte en forferdelig pasning som gikk rett til Jota. Etter mye glabb og babb mistet Willian ballen og Doherthy kom rundt på kanten og la innlegg på en umarkert Jota. Portugiseren satte dermed enkelt inn 2-1 og Wolves hadde snudd kampen.

Resten av kampen forsvarte Wolves seg veldig bra og Chelsea skapte ikke noe som helst. Det nærmeste vi kom var Fabregas som avsluttet fra sekstenmeteren over mål.   

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.