Spillerbørs: Chelsea - København

Chelsea er videre i Champions League etter å ha beseiret FC København over to oppgjør. Kampen på Stamford Bridge endte målløst, etter en særdeles slurvete forestilling fra Chelsea sin side.

Petr Cech

Lite å gjøre for målvakten. Er sikker i feltarbeidet og god med bena. Et lite minus for å sjanse på N`Doyes frispark og er heldig det går på utsiden av stolpen og ikke innsiden.

Karakter: 6/10


José Bosingwa

Portugiseren har full kontroll på sin side. Spiller på det enkle i dag og unngår stygge balltap slik han hadde mot Blackpool. Solid forestilling fra Bosingwa.

Karakter: 6/10


Branislav Ivanovic

Serberen er bunnsolid i Chelseas midtforsvar. Dominerende i duellspillet og god en mot en langs bakken. Alltid en trussel på offensiv dødball. Viser også frem en god pasningsfot og har flere fine vridninger av spillet.

Karakter: 7/10


John Terry

Mye av det samme som sin stoppermakker. God i duellspillet, flink og rolig med ballen og demonstrerer opptil flere ganger sin gode fotballforståelse ved å bryte gjennomspill og ved å falle av til rett tid.

Karakter: 7/10


Ashley Cole

Meget god match av Cole. Er en stadig trussel nedover kanten i første omgang og hadde fortjent en målgivende. Sikker i det defensive arbeidet. Veldig agressiv og flyttet bena veldig fort. God også med ballen i oppspillsfasen.

Karakter: 8/10


Ramires

Usynlig i første omgang, hvor Chelsea knapt bruker høyre siden. Mer involvert i andre omgang, da han trekker seg mer inn i banen. Ballsikker og har også noen fine pasninger. Ellers er han en viktig mann i gjenvinningsfasen med sin store fart og gode timing i taklingene.

Karakter: 6/10

John Obi Mikel

Tilbake i startoppstillingen og benyttet sjansen godt. Litt slurvete start, men spilte seg veldig opp. Trygg med ballen, og blir mer og mer kreativ utover i matchen, etter å ha dratt ned tempoet noe i første omgang. Defensivt plasserer han seg godt og gjør jobben sin.

Karakter6/10


Frank Lampard

Lampard gjør en god kamp. Styrer Chelseas spill, er kreativ og jobber hardt. Mangler littegrann på den siste pasningen eller skuddet.

Karakter: 6/10 

Yuri Zhirkov

Meget god første omgang fra Zhirkov. Utfordrer langs kanten og har flere geniale stikkere. I andre omgang går han mer tilbake til gamle synder. Dribler seg inn i banen og problemer og stoler ikke på egne ferdigheter og fart.

Karakter: 6/10


Nicolas Anelka

Virker litt ukonsentrert da han flere ganger får muligheten foran mål, men bruker for lang tid. Er også ofte for dårlig til å fylle på i boksen og blir stående på halvdistanse uten å gjøre nytte. Er dog flink til å starte i bakrom og time diagonalløpene sine.

Karakter: 5/10

 

Didier Drogba

Ligner ikke seg selv. Har en periode i første omgang hvor han bidrar til mye positivt. Før han igjen faller ut. Gjør helt håpløse valg med ballen og virker ikke til å være på bølgelengde med lagkameratene.

Karakter: 4/10

 

Innbyttere:

Fernando Torres (Inn for Anelka 68.minutt)

Har et par gode avslutningsforsøk, ellers markerer han seg lite.

 Florent Malouda (Inn for Zhirkov 75.minutt)

Markerer seg i liten grad.

 Michael Essien (Inn for Mikel 83.minutt)

Spiller ingen stor rolle på kampen. Har et skuddforsøk som går langt utenfor.

 

 

Chelseas beste: Ashley Cole

Chelseas dårligste: Didier Drogba

Snitt for 11 spillere: 6,09

KARAKTERGRUNNLAG:

1: Elendig, benken neste
2: Veldig dårlig
3: Dårlig
4: Svak
5: Middels
6: Solid
7: God
8: Meget god
9: Prikkfri
10: Ypperste verdensklasse

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.