Derfor kan du ikke fornye medlemskapet ennå

Mange har spurt om når vi åpner for innmelding i CSN for 22/23-sesongen, ikke minst for muligheten til å bestille billetter. Vi jobber på spreng for å få dette klart.

Grunnen til ventetiden er at oppstarten av nytt medlemsregister har tatt lengre tid enn ønsket og at vi ønsker å teste det ut grundig før vi lanserer det for fullt. Denne testingen er i gang.

For at Chelsea Supporters Norway skal opprettholde sin status som Platinum supporterklubb trenger vi minimum 70 medlemmer som også har medlemskap direkte med klubben (Chelsea FC Memberships) innen 13.juli. Det er også dette som kreves for å kjøpe kampbilletter gjennom CSN. Chelsea FC Membership åpner for salg 4. juli. Vi oppfordrer på det sterkeste å melde seg inn allerede da. 

Fornyer du medlemskapet vil du også motta 5 Loyalty Points. Det kommer godt med da større kamper senere i sesongen som oftest krever lojalitetspoeng. Desto større kampen er, desto flere poeng krever den. Man får også lojalitetspoeng for kjøpte kampbilleter, og på den måten belønner man lojale supportere som ofte drar på kamp.

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.