Veien tilbake til 2000 medlemmer

Chelsea Supporters Norway har ikke hatt over 2000 medlemmer siden 2015, men denne sesongen håper vi å klare det. 

 

REGISTRER DEG/LOGG INN PÅ MIN SIDE OG BLI MEDLEM/FORNY MEDLEMSKAPET HER.

Chelsea Supporters Norway har ikke hatt over 2000 medlemmer siden 14/15-sesongen da vi hadde 2374 medlemmer. Sist sesong, debut-sesongen til Frank Lampard, kom vi nære med 1959 medlemmer. Nå bygger klubblegenden et stjernelag og vi mener vi BØR komme oss over 2000 medlems-grensen denne sesongen. 

Vi har akkurat nå 1700 medlemmer. Vi håper å bryte 2000-grensen i løpet av sesongen, men vi trenger at ALLE som leser dette melder seg inn. 

VÆRT MEDLEM FØR? Logg inn på Min Side og FORNY medlemskapet ditt. 

For å bli medlem: Registrer deg på Min Side og velg ditt medlemskap. Blir du medlem FØR sesongstart er du med i trekningen av en pakke med Chelsea-effekter. 

Åtte gode grunner til å bli medlem 

1. MEDLEMSPAKKE OG SUPPORTERBLAD 

Når du melder deg inn i CSN (hovedmedlem) får du en medlemspakke. Her følger det med Chelsea-effekter, medlemskort om du er ny medlem og første utgave av supporterbladet vårt. Mange er veldig glad i medlemspakken, spesielt yngre, men om du for eksempel er mer interessert i bare bladet kan du bli digitalmedlem (koster 50kr mindre enn vanlig medlemskap) og få magasinet digitalt.

Du får fire utgaver av bladet, som er på rundt 60 sider, i løpet av en sesong. Det kan inneholde eksklusive intervjuer med personer involvert i klubben, supportere eller andre kjente fjes. Som eksempel: I vår jubileumsutgave som kommer i slutten av måneden har vi snakket med Øyvind Alsaker, Petter Myhre, Jona Giæver og Espen Ween om Chelseas kommende sesong. Vi snakket også med redaktør i LUSCOS, Andreas Milde, om rivaleriet med Leeds. 

2. KONKURRANSER (INKL FANASY-LIGA) MED FLOTTE PREMIER 

Vi er veldig glade i å kjøre konkurranser med flotte premier for våre medlemmer. Vi har tidligere delt ut turer til Stamford Bridge, abonnement på TV2 Sumo og Viaplay, Chelsea-drakter og mye mer. Denne sesongen er vi allerede i gang med flere konkurranser. Du har vår populære FANTASY-LIGA med premie til vinneren og så har vi også en pågående innmeldingskonkurranse. Bli medlem før sesongstart og du kan vinne en pakke med Chelsea-effekter. Mer kommer utover sesongen! 

3. TILGANG TIL VÅR LUKKEDE FACEBOOK-GRUPPE  

Du kan bli en av de allerede over 500 personene som er med i vår private Facebook-gruppe. Her får du med deg ALT som skjer i klubben med hyppige oppdateringer og samtidig kan du diskutere ferske nyheter med andre Chelsea-fans. Vi har også en kamptråd til hver kamp der vi prater under kampen. Denne sesongen satser vi også mer på eksklusive artikler for de som er medlem i denne gruppen. 

4. SE CHELSEA OFTERE PÅ TV 

Har du noen gang vært irritert over at Chelsea-kampen ikke viser på TV? Vi er på vei tilbake til tidspunktet der TV-selskapene må prioritere kamper de skal vise igjen og da ser de på medlemstallene i supporterklubbene. At vi ligger bak Liverpool og Manchester United må vi nesten akseptere, men at vi har såpass mye mindre medlemmer enn Arsenal, Tottenham, Leeds og tilogmed Manchester City kan vi IKKE godta! Alle disse vil prioriteres foran Chelsea om vi ikke øker medlemstallet vårt. Vi vet at potensialet vårt er stort. 

5. KAMPBILLETTER 

Det kan hende at vi allerede neste år igjen kan reise å se Chelsea spille kamp og da finnes det ikke noe bedre sted å kjøpe billetter enn CSN, som faktisk samarbeider med klubben og operer med normale priser, i stedet for at du betaler mange tusen kroner for en billett hos andre operatører som ikke har noe med klubben å gjør. Mer om kampbilletter her

6. PRISER OG RABATTER 

Det er ikke mange supporterklubber som kan konkurrere med oss når det gjelder pris for medlemskap. I tillegg tilbyr vi rabatt hos fotballbutikk.no, vår egen klubbshop og masse reiseavtaler med reiseselskap og hoteller i London. 

7. HOLD INNHOLDET PÅ NETTSIDEN GRATIS 

Det blir lagt ned mye jobb for å holde innholdet vi produserer på chelsea.no hver eneste dag gratis. Mange tar i bruk betalingsmurer og krever medlemskap for å lese artiklene på siden sin, men vi holder alt gratis så lenge vi kan. Da er vi avhengig av gode medlemstall. 

8. STØTT SUPPORTERKLUBBEN 

Kanskje vil du bare støtte supporterklubben og arbeidet vi legger ned. Det setter vi i så fall veldig pris på! Den beste måten å gjør det på er å bli medlem. Digitalmedlemskap koste bare 200,-!

For å bli medlem kan du enten logge inn på Min Side om du allerede har en bruker eller så kan du registrere deg. Når du er inne på din bruker på Min side trykker du på "BLI MEDLEM FOR 20/21" eller "FORNY FOR 20/21" om du er logget inn og har vært medlem før. Du betaler med kort. 

Betaler du via Vipps MÅ du ha medlemsnummer klart. Da skriver du medlemsnummeret sammen med Vipps-betalingen din. CSNs unike Vipps-nummer er: 190512

Velkommen!

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.