Ny podd: Overgangsønsker og tiårsoppsummering

20-tallets første utgave av Blue Day-podkasten er klar til nedlastning! Juleprogrammets opp- og nedturer og tiårets beste og verste Chelsea-lag er blant godbitene.

Søk etter «Blue Day-podkasten» der hvor du lytter til podkast (også Spotify), eller sjekk denne linken: https://chelseanorway.podbean.com/

Den første halvtimen går med på å snakke om de deilige seierne mot Tottenham og Arsenal, mens vi også analyserer hvorfor vi taper «enkle» poeng på hjemmebane.

40 minutter ut i episoden går vi gjennom hva vi mener er 2010-tallets beste Chelsea-oppstilling, som blant annet byr på et par utelatelser som kan vekke følelser. Og etter 1 time og 5 minutter satte vi for moro skyld opp tiårets verste Chelsea-lag, og det vil nok vekke litt følelser det og.

I tillegg finner du prat om VAR, overgangsvinduet og hvem som er vår beste spiller hittil i sesongen. Neste episode kommer så snart overgangsvinduet er stengt. Husk å søke oss opp på Twitter og Facebook for å komme med innspill allerede nå – pluss kjeft og skryt!

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.