NÅ: Petr Cech gjør som Granovskaia og Buck - ferdig i Chelsea

Cech er den tredje profilerte aktøren i ledelsen som trer av. 

Sportslig rådgiver Petr Cech gjør som styreleder Bruce Buck og direktør Marina Granovskaia - han gir seg i rollen sin under det nye eierskapet. 

Medeier Todd Boehly har tatt over styringen i flere roller, og jobber aktivt med den daglige driften av klubben, i tillegg til kontrakter og overganger. Ifølge flere medier skal han være på reise nærmest over hele Europa i forskjellige forhandlinger. 

Cech har vært en viktig aktør for Chelsea de siste årene, og en av de som har hatt mye kontakt med Thomas Tuchel, på vegne av Roman Abramovitsj. 

– Det har vært et enormt privilegium å være i denne rollen. Med det nye eierskapet, føler jeg at dette er riktig tid å trekke meg tilbake. Jeg er fornøyd med at klubben nå er i en utmerket posisjon med de nye eierne, og jeg er sikker på fremtidig suksess både av og på banen, sa Cech i en uttalelse. 

– Petr er en viktig del av Chelsea-familien. Vi forstår avgjørelsen hans og takker ham for bidragene og alt han har gjort for klubben og miljøet rundt. Vi ønsker ham alt det beste. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.