Abramovitsj avviser media-spekulasjoner - krever ikke tilbake lånet

Roman Abramovitsj avviser de siste rapportene i internasjonal presse. 


Foto: Reuters

Det bekrefter en talsperson i en uttalelse på Chelseas hjemmeside torsdag kveld. 

– Først og fremst - Abramovitsj sine intensjoner om å gi profitten av salget videre til veldedighet har ikke endret seg. For det andre har ikke Abramovitsj spurt om å få lånet til Chelsea betalt tilbake. Slike påstander er totalt usanne. Det samme er påstander om at Abramovitsj økte prisen på klubben i siste minutt. Han har imidlertid oppfordret alle potensielle kjøpere til å investere i klubben - inkludert akademiet, damelaget, nødvendig ombygging av stadion og vedlikeholde arbeidet til Chelseas veldedighetsorganisasjon, heter det i uttalelsen. 

Lånet det er snakk om er investeringer han har gjort i Chelsea. Teknisk sett har han lånt klubben penger, men Abramovitsj har siden starten av salgsprosessen sagt at han ikke vil kreve disse pengene tilbake. I det siste har flere medier skrevet at det kan ha endret seg, hovedsakelig den britiske avisen The Times. 

Det viser seg altså nå å ikke stemme. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.