Viaplay fortsetter med skyhøye priser for norske Premier League-sendinger

Neste sesong har ikke lenger TV2 rettighetene til Premier League-kampene. Men det blir lite endringer på pris. 


Foto: Sky Sports

Torsdag kunne Nordic Entertainment Group, som eier Viasat-kanalene og web-tv tjenesten Viaplay, bekrefte at prisen for totalpakken vil koste 649 kroner i

måneden. Det er den pakken du trenger for å se Premier League. 

NENT lanserer også fem nye lineære kanaler som skal sende engelsk fotball. 

– I august braker det løs med 380 kamper i året fra Premier League på Viaplay, og vi gleder oss veldig til de neste seks årene som rettighetshaver. Vi er godt i gang med forberedelsene og lover en sportspakke av aller høyeste kvalitet, sier Chief Commercial Officer i Nent, Kim Poder, i en pressemelding.

– For kundene som kjøper Premier League gjennom én av våre samarbeidende TV-distributører vil de i tillegg til disse fem Premier League-kanalene også få fire V sport-kanaler samt Viaplay Film & Serier inkludert i sin pakke. Vår anbefalte månedspris er også her kr. 649, men endelig pris ut til sluttkunde er det imidlertid den enkelte TV-distributør som bestemmer, heter det videre i pressemeldingen. 

 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.