Tuchel: – Jeg kan ikke være annet enn fornøyd

Thomas Tuchel mener at poengdelingen mot Manchester United var et arbeidsuhell og at laget ikke kunne gjort så mye mer for å vinne.

 

– Jeg var fornøyd med måten vi spilte på. Jeg forstår ikke hvordan jeg ikke kan være det. Vi vant ballen høyt oppe så mange ganger at jeg er litt overrasket over at det ikke førte til større sjanser for oss. Det er definitivt to tapte poeng, og det er vanskelig å forstå at du kan tape poeng i en slik kamp, men det kan skje i fotball. Det føles ikke godt når det skjer, men jeg er fornøyd med måten vi spilte på, er Tuchel sin oppsummering etter poengtapet mot Manchester United søndag kveld. 

Og målet Chelsea fikk imot seg ut av ingenting kom da Jorginho hadde et fryktelig balltap, som ble snappet av Jadon Sancho og han kunne sende bortelaget i ledelsen. 

– Det er veldig uvanlig at han gjør slike feil. Han var ganske forstyrret av lyset så han så ikke ballen godt. Det er slik som skjer. Han hadde mye mot som tok straffesparket etter det og fortjener ros for det. 

Når det kommer til mer detaljerte ting diskuterte ting blant annet om han følte han spilte mot et lag satt opp av Manchester United sin påtroppende trener Ralf Ragnick, som var en salgs mentor for Thomas Tuchel i begynnelsen av hans karriere. 

– Nei, ikke i det hele tatt, var det kontante svaret fra Chelsea-sjefen. 

Når det kommer reaksjonen hans på en offside som ble oversett var han fortsatt irritert i intervjuet etter kampen. 

– Til syvende og sist er jeg mannen som får gult kort, men alle sier til meg vi skal ta de klare offsidene og denne er klar, så må vi forsvare et farlig corner og etterspillet etter det. Du kan tape kamper på denne måten. Det var en forferdelig avgjørelse. 

Mens Timo Werner, som mange ganger før, fikk mye kritikk blant Chelsea-fansen. 

– Du kunne se han ikke hadde spilt på lenge. Vi kan ikke forvente han er på sitt beste. Han så veldig skarp ut i trening og scoret mange mål, samtidig som han scoret mot Juventus, som var grunnen til at han startet. Det var ikke lett for han i dag, og du så at han tydelig manglet kamptrening. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.