Alle fornøyde etter kampen, men Tuchel vil se forbedringer: – Har en del tekniske feil

Den tyske manageren tar ikke av etter en strålende 3-0-seier borte mot Leicester. 

– Jeg lovet sønnen min jeg kom til å score, og det gjorde jeg, så jeg er fornøyd. Men at vi holder buret rent betyr mer for meg. Så hadde vi en veldig god kamp totalt sett, oppsummerer Antonio Rüdiger etter kampen mot Leicester, der han sendte Chelsea i ledelsen. 

En annen som var på scoringslisten var Christian Pulisic. 

– Det er fint å være tilbake med laget. Jeg er glad jeg kunne komme inn å gjøre en forskjell. Vi tar det kamp for kamp, og i dag var veldig viktige tre poeng, sier amerikaneren. 

Sjefen sjøl, Thomas Tuchel, var fornøyd, men som ofte - veldig rolig og reflektert. 

– Det var en god kamp - spesielt første omgangen. Det er fortsatt ting som kunne vært bedre. Vi har tekniske tabber i angrep og vi burde vært avgjort kampen tidligere. men det var en bra og voksen prestasjon. Vi trengte den prestasjonen for å vinne, så vi er fornøyd. 

En reporter utfordret Tuchel, litt humoristisk, på om han aldri blir fornøyd med laget sitt. 

– Vi må avgjøre kampene så fort som mulig. Jeg synes vi kunne vært mer presise og kliniske i første omgang. Vi hadde så bra innsats, vant ballen og fant rommene. Vi vet alle et tredje mål avgjør kampen, men med en to måls-ledelse er du aldri trygg. Ett mål i mot på corner eller flaks kan endre hele kampen, så du må slite der det ikke er nødvendig, svarte 48-åringen. 

Når det gjelder Rüdiger og kontraktssituasjonen, står Tuchel på at klubben må være tålmodige. 

LES OGSÅ: Rüdiger kan være ferdig i Chelsea - flere forsvarsspillere i samme situasjon

– Han er fantastisk. Alle vil han skal bli - det er klart. Men noen ganger tar dette tid. Han vet han spiller for en fantastisk klubb i en fantastisk liga, og vi må være tålmodige. Forhåpentligvis får vi positive nyheter til slutt, sa Tuchel. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.