Abraham om Rüdiger og Azpilicueta-ryktene: - Bare tull

Tammy Abraham støtter Antonio Rüdiger offentlig etter bekymringsfulle rykter ble spredd om midtstopperens oppførsel på treningsfeltet. 

Det var Telegraph-journalist Matt Law som på tirsdag rapporterte at Antonio Rüdiger hadde havnet i en krangel med kaptein Cesar Azpilicueta mer enn en gang, da Azpilicueta prøvde å roe konflikten mellom spillerne på treningsfeltet.

Law er den som var først ute med nyheten om at Frank Lampard var ferdig som Chelsea-manager og er normalt en svært troverdig kilde når det kommer til Chelsea-nyheter. 

Den tyske journalisten Christian Falk mente at påstandene ikke var sanne og de to havnet i en disputt på Twitter

Men så skjedde noe som er veldig uvanlig i Chelsea. Det er at spillere uttaler seg offentlig om slike type rykter. Tammy Abraham skrev på sin Twitter-konto at påstandene var helt usanne. 

- Hører rare ting om Antonio Rüdiger i sosiale medier i dag. Bare tull. Toni er en storebror for oss alle, skrev han sent tirsdag kveld.  

Cesar Azpilicueta siterte tweeten med et bilde av han og Rüdiger. Han la ved tre blå hjerter.

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.