Offisielt: Hakim Ziyech er klar for Chelsea

Hakim Ziyech er klar for Chelsea. 

Foto: Getty Images/Metro

Hakim Ziyech kommer til å spille i Chelsea neste sesong. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider. De skriver også at personlige detaljer fortsatt må i boks, men i følge andre kilder er allerede dette ordnet. 

Den 26 år gamle marokkaneren har vært i Ajax siden 2016 og har strålende tall å vise til fra hans tid i den nederlandske toppklubben. 

Han spilte i begge kampene mot Chelsea i gruppespillet av årets Champions League-sesong og var spesielt fremtredende i det spinnville 4-4-oppgjøret på Stamford Bridge. 

Ziyech har blitt kjent som en "moderne playmaker". Han kan spille som ving eller i en fri offensiv rolle og han har en venstrefot som kan finne løsninger på det meste når laget angriper- noe Chelsea har manglet i flere kamper denne sesongen og det er nok en av hovedgrunnene til Frank Lampard har sikret seg mannen, som tross hans marokkanske opphav, ble født i Nederland. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.