SISTE: Alt utenom signaturen er i boks - Ziyech blir Chelsea-spiller

Chelsea er enig med Ajax om Hakim Ziyech.

Foto: ANP Sport via Getty Images

SISTE 

LIVE: Den italienske overgangsguruen Fabrizio Romano melder nå at Chelsea har kommet i mål med de personlige vilkårene med Ziyech og kontrakten er straks klar til å signeres. Det betyr at alt er i boks.  Hakim Ziyech kommer til å bli Chelsea-spiller. 

På onsdag kom nyheten om at Chelsea har blitt enig med Ajax om en avtale for Hakim Ziyech. Den nederlandske avisen De Telegraaf var kilden, men det har nå blitt bekreftet av den svært troverdige tidligere BBC-journalisten David Ornstein, som skriver at klubbene har en verbal avtale. 

Prisen skal være på 452 millioner kroner - betydelig lavere enn det som har blitt rapportert som verdien til Ziyech (500 millioner kroner.) 

Han skriver videre at Chelsea har vært den eneste klubben i kontakt med Ajax og de har snakket sammen siden desember, men utviklingen i samtalene har skjedd denne uken. De personlige vilkårene med spilleren er ikke fullført ennå, men kommer sannsynligvis i løpet av de neste dagene. 

Sky Sports har også slengt seg på og skriver det samme. Matt Law som var første ute med nyheten om Chelseas kobling til Ziyech i går (les: bakgrunn) har også meldt at det ser ut som klubben kommer til å signere spilleren. 

Chelsea signerte Christian Pulisic fra Borussia Dortmund i januar sist år og vi kan se en lignende situasjon her. 

Bakgrunn (artikkel fra tirsdag 11.02.20)

I følge Telegraph kommer Chelsea til å følge Hakim Ziyech tett resten av sesongen, da de vil vurdere å signere 26-åringen om den gode formen fortsetter. 

Chelsea skal ha forhørt seg om Ziyech i januar-vinduet, men Ajax var klare på at de ville beholde vingen resten av sesongen etter han signerte en ny kontrakt med klubben i august. 

Prisen for marokkaneren skal være på rundt 500 millioner kroner, som betyr Frank Lampard kommer til å ha et solid overskudd igjen da det ryktes at han kommer til å få et budsjett på 1,8 milliarder kroner til å handle spillere for. Et overskudd som kan brukes på for eksempel Leicesters venstreback Ben Chilwell, som har vært linket til Chelsea. 

Ziyech var en av de som storspilte i Ajax sin utrolige reise til Champions League-semifinalen sist år, der de til slutt tapte for Tottenham. Han viste seg også fram da han skapte store problemer for Chelsea-forsvaret i 4-4-kampen mellom lagene i Champions League-gruppespillet denne sesongen. 

Jadon Sancho er et annet alternativ når det gjelder offensive spillere, men også mye mer urealistisk med nærmest alle andre toppklubber i Europa interessert og en ellevill prislapp på over 1,2 milliarder kroner. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.