Den forferdelige hjemmeformen fortsetter - VAR kom i fokus flere ganger

Chelsea tapte på hjemmebane igjen etter en svært kontroversiell kamp. 

Chelsea 0-2 Manchester United

Storkampen på Stamford Bridge endte på verst tenkelig vis for et Chelsea-lag som ikke akkurat hadde hellet på sin side denne mandagskvelden. 

Marginer imot

Chelsea og Reece James stod for kampens første mulighet etter seks minutter da unggutten prøvde en suser fra distanse, men skuddet gikk like utenfor. Ikke lenge etterpå var det Willians tur til å teste skuddfoten, men heller ikke brasilianeren traff målet.

Tjue minutter ut i kampen skjedde kampens første store kontroversielle hendelse. Harry Maguire planter knottene bevisst (fra liggende posisjon) mot familiejuvelene til Michy Batshuayi, men merkelig nok velger dommerne i VAR-rommet å ikke gjøre noe.

Noen få minutter senere fikk Batshuayi en gigantisk mulighet til å sende Chelsea i føringen, men belgieren bredsider ballen utenfor mål fra en strålende posisjon.

Ti minutter før hvilen oppstår det nok en merkelig situasjon. Willian går ned på kanten av 16-meteren etter å ha kommet seg forbi Bruno Fernandes. Spørsmålet om det vil bli gitt frispark eller straffe til Chelsea ender med forvirring når Willian ser det gule kortet for filming. 

Det som så mange ganger har skjedd denne sesongen når Chelsea har hatt flere gode muligheter på eget gress uten å få uttelling, skjedde nå igjen like før hvilen. Anthony Martial vinner hodeduellen på voldsomt røfft vis mot Andreas Christensen og stanger bortelaget i føringen. Dermed er stillingen 1-0 til Manchester United til pause.

Dette skulle ikke bli en blå dag

Ti minutter ut i andre omgang jubler Chelsea for utlikning, men det vil seg ikke i dag. Kurt Zoumas scoring blir annullert av VAR for en dytt fra Cesar Azpilicueta på Brandon Williams. Det er mulig de ikke ser at Azpilicueta først blir dyttet av Fred, men det er i så fall meget labert av VAR - igjen.

Nysigneringen til Man Utd, Bruno Fernandes, var nær i å doble ledelsen til United på et frispark, men skuddet suste i stolpen. Like etterpå noterer han seg imidlertid for en assist når han slår en corner inn på Maguire som stanger inn 2-0 for Man Utd.

Ti minutter før slutt trodde Chelsea endelig at de hadde scoret etter at innbytter Olivier Giroud skallet inn 1-2 på et innlegg fra Mason Mount, men også denne scoringen blir annullert. Giroud var hårfint i offside.

Chelsea hadde flere muligheter til å redusere før kampens slutt, men historien gjentar seg på hjemmebane. Det mest ineffektive laget på eget gress, og i dag var marginene imot på alle mulige måter.

Chelsea taper dermed kampen mot Man Utd på Stamford Bridge og fjerdeplassen kan snart glippe.

  • Hits: 447

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.