Poengdeling etter underholdende kamp på King Power

Vi følger Chelseas oppgjør mot Leicester her.

Siste nytt før kampen

Chelseas lag: Kepa; Azpilicueta (c), Rüdiger, Christensen, James; Jorginho, Kante, Mount; Hudson-Odoi, Abraham, Pedro. 

Benk: Kepa, Tomori, Alonso, Kovacic, Barkley, Willian, Batshuayi. 

Frank Lampard overrasker med lagoppstillingen. Kepa Arrizabalaga har blitt plassert på benken. Veteranen Willy Caballero erstatter spanjolen mellom stengene. Pedro gjør også en overraskende start, mens Kovacic er benket igjen. Tammy Abraham har klart å komme seg tilbake fra skaden og spiller fra start. Olivier Giroud er ikke i troppen. Det er heller ikke Christian Pulisic, som da ikke er tilbake før etter vinterpausen etter denne kampen.

Direkte tekstoppdatering  fra kampen

'1 Kampen er i gang! 
 
'5 Rotete start fra begge lag. Leicester står høyt opp i banen og har lykkes med å presse Chelsea tilbake så langt, men pasningene har ikke stemt for vertene fremover. 
 
'6 Stor sjanse for Chelsea! Gjestene noterer seg for kampens første kontring. Pedro finner Callum Hudson-Odoi som står helt alene på utkanten av 16-meteren. Hudson-Odoi skal avslutte direkte, men bommer ballen. Absolutt ikke utenkelig at den sitter i nettmaskene om 19-åringen får foten på ballen! 
 
'9 Reece James med klassisk hardt og lavt innlegg foran mål, men Evans klarer ut til corner. Samme mann klarerer til ny corner. 
 
'10 Chelsea tar den kort. Pedro får ballen og sender inn et håpløst innlegg. Bra press fra Chelsea i en tre-fem minutter periode der, men ingen uttelling. 
 
'12 Ny sjanse for Chelsea. Strålende av Callum Hudson-Odoi, som dribler seg gjennom hele Leicester-forsvaret, før han gir den til Mason Mount. Han skyter over fra noen få meter. Det er vinket for en hårfin offside, men det er de sjansene Lampard har revet seg i håret av. Den skal sitte! Chelsea klart best i åpningsminuttene her, men det har vi sett mange ganger denne sesongen. Leicester har nå gått inn i en litt mer typisk kontringsformasjon. 
 
'15 Leicester er voldsom aggressive i presset når Chelsea har ballen i forsvar. Er et kjennetegn for Brendan Rodgers sine menn denne sesongen, men har nok lagt litt ekstra fokus på det mot et Chelsea-lag som absolutt ikke har imponert defensivt. Har taklet presset helt OK så langt, men måtte spille ut ballen til kast ved den ene anledningen. 
 
'17 Stor sjanse for Chelsea igjen! Glitrende angrepsspill fra Mason Mount og Pedro. Han slår den ut til Tammy Abraham, men løpet times ikke bra nok og Abraham tar løpet for langt. 
 
'18 Ny enorm mulighet! Igjen er det Reece James som leverer en farlig ball inn foran mål. Abraham klarer ikke få foten på ballen. Nå har Chelsea kastet bort flere sjanser på King Power Stadium! 
 
'20 Abraham roper på straffe. VAR-rommet ser på den, men det blir ikke dømt. 
 
'23 Leicester "endelig" fremme på en visitt. De prøver seg med avslutninger fra distanse flere ganger, men alle blir blokkert av en Chelsea-fot. Caballero ikke blitt testet ennå. 
 
'25 Sjanse for Leicester! Maddison slår et fantastisk frispark inn bak forsvaret til Chelsea. Evans er på vei frem for å nå ballen, men Rüdiger stopper løpet til midtstopperen. 
 
'26 Nære på igjen for vertene. Jamie Vardy er alene med Caballero etter en glipp i Chelsas bakre rekker, men Caballero er raskt ut og redder med beina. Godt keeperspill! Leicester med en svært god periode nå og stresser Chelsea-forsvaret. 
 
*Her kommer alt til å handle om hvem som klarer være mest effektive foran mål. Begge lag viser svært gode takter i oppbyggingsfasen, men ingen har klart å få mange skudd på mål. Leicester har det ene, som Caballero reddet. Chelsea har ennå ikke satt Schmeichel på prøve.
 
'30 Frispark til Chelsea fra rundt 28-30 meter. Er vel mest en innleggposisjon, men ikke umulig å skyte derfra heller. Mason Mount som står klar til å ta det. 
 
'31 Skyter rett i muren.   
 
'32 Pedro prøver seg med en frekkis. Lobber den mot Schmeichel, til tross for at dansken ikke står spesielt langt ute. Ballen er på vei over mål, men sisteskansen slår den likevel enda lenger over for å være sikker. Den påfølgende corneren ender i ingenting. 
 
'33 Ben Chilwell med mye rom på siden. Finner Harvey Barnes 45 grader ut. Unggutten sitt skudd er dog ikke godt nok og går mange meter over. Bølger frem og tilbake her nå. Ligger en scoring i luften. 
 
'35 Kun ett skudd på mål så langt, men dette har vært en svært intens og underholdende affære med mange nestensjanser. Er overraskende om vi går til pause med 0-0 her.
 
'36 Corner til Leicester. Ender opp hos Chilwell på motsatt side. Han får mye tid med ball og skyter til slutt, men ballen går like over mål. Brukbar sjanse det der. 
 
* Umulig å ikke bli imponert av den enorm energien til Leiceter. Et konstant press på Chelseas forsvar og svært organiserte i eget forsvar. Ikke vanskelig å se hvorfor de har gjort det så bra denne sesongen! 
 
'39 Nytt strålende innlegg fra Reece James, men heller ikke denne gangen er det en Chelsea-spiller som får foten på ballen. Evans klarer panisk til en ny corner for Chelsea, som de ikke får noe utav. 
 
'41 Flott angrepsspill av Chelsea. Mount bryter en pasning og finner Hudson-Odoi på kanten. Førstnevnte ender opp med ballen igjen, men skuddet blir blokkert av et Leicester-bein. 
 
'45 PAUSE: Leicester - Chelsea 0-0. En meget underholdende kamp, der begge lag har notert seg for flere sjanser. Det siste lille ekstra har manglet for både Leicester og Chelsea, men muligheten har definitivt vært der. I skudd på mål er det dog bare 1-1. Begge har hatt ballen like mye, så kanskje greit det er 0-0, selv om det like gjerne kunne vært 2-2. 
 
-------------------
 
'46 Omgangen er i gang! 
 
'47 MÅL CHELSEA! Antonio Rüdiger! Mount finner tyskeren på bakre og han stanger ballen i mål. Chelsea scorer altså på en corner. Sjelden kost denne sesongen. 0-1! 
 
'52 Corner Leicester. 
 
'54 MÅL LEICESTER! Harvey Barnes! Der kommer allerede utlikningen. Barnes skyter, ballen går via et Chelsea-bein og Caballero er utspilt. Der er Chelsea uheldige. 1-1. 
 
'55 Svært demotiverende for Chelsea med et slikt mål i mot. Har vært gode og fikk endelig belønning for strevet i starten av andre omgang, men mål er mål. 1-1 i Leicester. 
 
'57 Gult kort: Jorginho. Stopper en kontring. 
 
'60 Frank Lampard sender en del spillere på oppvarming og det kan man forstå. Angrepsrekken kommer nok fort til å bli rotert på her. En halvskadet Abraham og både Hudson-Odoi og Pedro kan ha problem med å fullføre 90 minutter. 
 
'62 Gult kort: James Maddison. Feller Reece James på vei fremover.
 
'65 MÅL LEICESTER! Ben Chilwell! Caballero fullstendig på bærtur da et innlegg går han. På vei tilbake står han feilplassert og Chilwell har allerede fått ballen i føttene. Da setter han den enkelt i nærmeste øvre hjørnet. Da er altså Chelsea under igjen. 2-1.
 
'71 MÅL CHELSEA! Antonio Rüdiger! HAN GJØR DET IGJEN! To scoringer på en kamp. Mount sender en daler inn i feltet på dødball. Rüdiger header fra rundt 13 meter og det ser helt umulig å få den i nettet, men ballen svever over Schmeichel og inn i hjørnet. 2-2!
 
'73: Bytte Chelsea: Willian inn. Pedro ut. 
 
'73: Bytte Chelsea: Kovacic inn. Jorginho ut. 
 
'76 Gult kort: Mateo Kovacic. Tar James Maddison og lager et frispark like utenfor 16-meteren. 
 
'78 FOR EN SJANSE FOR LEICESTER! Evans helt mutters alene midt i feltet, men han header den utrolig nok utenfor. Der slipper Chelsea unna. Horribelt forsvarsspill. Leicester presser nå. 
 
'80 Er det mulig da Leicester?! Vardy tar løpet i bakrom og vipps så er Chelseas forsvar er fullstendig utspilt. Han serverer en Harvey Barnes som står helt alene foran mål med god tid, men han klarer å sette ballen utenfor. Nå kan Chelsea snart begynne å takke høyere makter for at det fortsatt står 2-2 her. 
 
'83 Bytte Chelsea: Barkley inn. Abraham ut. 
 
'85 Aiaiai. Når Chelsea har brukt alle byttene, blir Hudson-Odoi tatt hardt i en duell. Ligger nede og har vondt. Klarer muligens fortsette her, men blir nok med nedsatt evne. 
 
'90 Fem minutter lagt til.
 
'92 Evans ligger nede med skade. 
 
'95 SLUTT: Leicester - Chelsea 2-2. Det ender med poengedeling på King Power Stadium etter en meget underholdende kamp, der begge lag hadde sine perioder. Chelsea var det klart beste laget i starten av første omgangen, mens Leicester kom mer og mer inn i kampen etterhvert. I andre omgang delte lagene på initiativet, men Leicester sto definitivt for de største sjansene. Antonio Rüdiger sto for begge målene til Chelsea, mens Harvey Barnes og Chilwell scorte for Leicester. 
  • {{text}}
{{hotkey}}
 
{{text}}
 
 
  • Hits: 527

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.