Enkelt avansement for Chelsea

Det var to reservepregede lag som møttes på Stamford Bridge og hjemmelaget tok seg enkelt videre fra FA-cupen. 

Chelsea tok ledelsen allerede tter åtte minutter da Pedro fant Hudson-Odoi på kanten. Han skjærte inn sentralt og utfordret en Forest-forsvarer før han plasserte skuddet i nærmeste hjørnet. Perfekt start for Chelsea og et viktig mål for Callum Hudson-Odoi.

Nottingham Forest ble tildelt et straffespark da Fikayo Tomori felte Alex Mighten inne i boksen. Det var en tvilsom straffe, men VAR fikk aldri tid til å se på den fordi de sjekket først om det var en offside i forkant - noe de konkluderte med at det var. 

Samme mann var på farten igjen i det vi gikk mot pause. Han utfordret en mot en på siden nok en gang, men denne gangen valgte han det lengste hjørnet med skuddet sitt, men Forest sin sisteskanse Jordan Smith var med på notene. Dessverre for han gikk returen rett ut til Ross Barkley som enkelt kunne sett inn Chelseas andre scoring. 

I det 70. minuttet måtte Caballero se ballen gå forbi han og inn i nettet etter Ryan Yates stanget den inn fra et innlegg på et frispark laget av Reece James - dog feilaktig dømt. Men linjedommer var kjapt oppe med flagget og VAR-rommet sin dobbeltsjekk bekreftet at han såvidt var på feil side. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.