Mason Mount med to scoringer i målfest

Chelsea slo Reading 4-3 i en underholdende affære på Madjeski Stadium, der Mason Mount scoret to ganger. 

Chelsea spilte sin femte kamp mot Reading søndag ettermiddag og det endte i en voldsom målfest. 

Se vår direkte tekstoppdatering fra kampen nedenfor, inkludert oppsummeringer av begge omgangene.  

Chelseas lag 1.omgang (4-2-3-1): Caballero; Zappacosta, Christensen, Tomori, Alonso; Drinkwater, Bakayoko; Pulisic, Barkley, Kenedy; Giroud

Chelseas lag 2.omgang (4-4-2 diamant): Caballero; Azpilicueta, Luiz, Zouma, Emerson; Jorginho, Kovacic - Pedro, Mount; Abraham, Batshuayi.

Sjekk ut vår oversikt over hvor mange minutter hver spiller har fått i pre-season! 

Direkte tekstoppdatering fra kampen

Slutt: Reading - Chelsea 3-4

1' Kampen er i gang! Det er en flott dag og sola skinner på Madjeski Stadium, der Chelsea spiller i gult. 

5' Chelsea står høyt oppe og presser, men ingen av lagene har fått i gang spillet sitt ennå. Mye feilpasninger. 

'10 Bakayoko sitt pasningspill har vært lite imponerende så langt. Han prøver å finne en feilvent Giroud ofte, men franskmannen sliter med å få skikkelig kontakt med ballen under presset fra Reading-forsvaret. 

'11 Stor mulighet for Reading! Alonso lager et frispark i god innleggsposisjon. Tidligere Chelsea-spiller John Swift sender inn en flott ball. Der står Liam Moore uten å bli presset, men midtstopperen header den via stolpen og utenfor. 

'15 MÅL! Reading tar ledelsen. Bakayoko og Drinkwater roter det til på midtbanen. Reading bryter og angriper med mange. Josh Barrett ender opp med ballen på kanten av boksen. Han skjærer inn i banen og skyter, men det blir blokkert. Han får ballen tilbake i føttene og da lobber han den over Caballero. Meget svakt av Chelsea så langt. Se scoringen her! 

'16 Chelsea jakter en kjapp respons og ruller opp bra, men får ikke avsluttet angrepet. Fint samarbeid av Barkley og Alonso. Ny halvsjanse like etter da Zappacosta gjør det bra nede på høyresiden og får sendt inn en fin ball til Bakayoko som skyter den langt over. 

'18 Reading er farlige på nærmest hver eneste døball og hvert innlegg. 

'20 Giroud får et billig frispark i gunstig posisjon. Det blir Barkley eller Alonso som skal prøve seg her. 

'22 MÅL! Ross Barkley! Barkley med et herlig frispark limt opp i krysset. Nydelig skudd av engelskmannen. Nesten perfekt utført! 1-1. Se scoringen her! 

'27 Flott stopperspill av Tomori, som stopper et farlig Reading-angrep. Tyler Blackett ligger nede for Reading. Lampard benytter sjansen til å veksle noen ord med Kenedy og Pulisic. Pulisic har ikke vært så mye involvert, men gjort det greit med ballen i føttene. Virker å ha god ballkontroll og ikke redd for å utfordre. 

'35 Alonso skaffer et frispark fra rundt 30 meter og skrått hold. Ross Barkley legger inn på bakre stolpe. Giroud bommer utrolig nok 2 meter fra mål. Kjempesjanse. Barkley, som har vært meget bra i dag, som han var mot Barcelona også, snytt for en målgivende pasning! 

'43 Kenedy skyter fra distanse etter en kort pasning fra Tomori. Går via Richards og keeper blir satt ut av spill. Heldig, men Chelsea leder 2-1. 

'45 PAUSE. Interessant omgang for Frank Lampard å observere. Bakayoko og Drinkwater, spesielt førstnevnte, har ikke imponert i det hele tatt. Alonso og Zappacosta har klart seg greit fremover, men ingen i forsvarslinjen har vært på topp defensivt - spesielt ikke på dødballer. Tomori markerte seg med en situasjon der han ryddet opp på lekkert vis. Pulisic viser god ballkontroll og ber ofte om ballen. Positive tegn. Barkley klart omgangens beste. Ikke bare en herlig scoring, men også mye involvert i spillet fremover og snytt for en målgivende pasning. Leverer en sterk søknad for en plass i startoppstillingen. Giroud har ikke markert seg spesielt. Brente en stor mulighet. Kenedy har hatt en heldig scoring, men jobber bra for å vinne ballen. Grei omgang. 


'46 Andre omgang er i gang! Frank Lampard har sendt ut på ti nye spillere og Chelsea spiller nå i en 4-4-2 diamant. Caballero; Azpilicueta, Luiz, Zouma, Emerson; Jorginho, Kovacic - Mount, Pedro; Abraham, Batshuayi. 

'50 MÅL! Reading utlikner. Bra innlegg fra corner som går over alle og havner i føttene på Michael Morrison på bakerste som bare pirker den inn i mål. Håpløst forsvarsspill på dødball IGJEN fra Chelsea i dag. 

'54 Like etter Reading hadde et innlegg som gikk via tverren, skyter David Luiz fra distanse og ballen smeller i metallet på den andre siden. Herlig forsøk fra stopperen. 

'57 MÅL! Mason Mount! Abraham sender inn en ball som går via en Reading-forsvarer. Mason Mount viser herlig instinkt og plukker opp ballen, som han smeller i nettet bak Readings sisteskanse Walker. Se scoringen her! 

'60 MÅL! Mason Mount! Reading-keeper Walker med en horribel feilpasning rett i føttene på Tammy Abraham. Den ballen går til Mount som sier takk og setter den i nettet. Se scoringen her! 

'60 Jamie Cumming erstatter Willy Caballero for Chelsea. Ingen Kepa involvert i dag. Usikker på grunnen til det. 

'65 Stor mulighet for Reading. Chelsea klarer ikke forsvare seg på innlegg i dag. Novakovic krangler til seg ballen etter et innlegg fra Olise, men heldigvis bommer amerikaneren. 

'70 MÅL! Reading! Olise får ballen etter en håpløs feilpasning av Kovacic og spiller gjennom Baldock, som er iskald. Reading reduserer til 3-4. Altfor enkelt og Frank Lampard er nok ikke spesielt fornøyd med det Chelsea har vist defensivt i dag. Se scoringen her! 

'75 Sjanse for Tammy Abraham. Et slags brassespark fra distanse etter en corner. Ikke spesielt bra, men Walker i Reading-buret sliter med å se ballen. Reagerer tregt og må slå den ut til corner. Merkelig situasjon, men må regnes som en sjanse! 

'86 Bra driv fremover for Kovacic. Prøver seg på et skudd, men går via en Reading-spiller og ut til corner, som ender i en håpløs avslutning av Abraham i returrommet. 

'88 Mason Mount med en nydelig pasning til Batshuayi, som sender den videre til Pedro. Han legger den til Kovacic som prøver seg, men igjen går den via en Reading-spiller og ut til corner. 

'90 SLUTT. Det var nok den siste sjansen til å vise seg fram for mange i dag. Danny Drinkwater og Tiemoue Bakayoko markerte seg ikke positivt i første omgang. Zappacosta var OK, men ikke noe mer. Tomori gjorde det OK, men alle disse fire er nok i fare for å bli lånt ut nå, sammen med Kenedy, selv om han noterte seg for en scoring. Ross Barkley var eksepsjonell i den første havldelen og har levert en meget solid søknad til en plass i startoppstillingen. Andre omgang tilhører unge Mason Mount som scoret to ganger i tillegg til å vise fine takter utenom. Forsvarsspillet til Chelsea var meget svakt i dag og på dødballer i mot var det helt håpløst. God gjennomkjøring. Bra offensivt. Svakt defensivt. Neste treningskamp er mot Red Bull Salzburg på onsdag. Takk for følget! 

  • Hits: 4800

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.