Bli med i vår Fantasy Premier League-liga - premie til vinneren!

Fantasy Premier League-galskapen er i gang og du kan bli med i vår liga. Sjekk hvordan her.

Fantasy Premier League er i gang og vi kjører som vanlig i gang en liga for medlemmene våre. Det blir premie til vinneren og det er over 200 påmeldte så langt. 

Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med ditt lagnavn og medlemsnummer så får du link til å bli med i ligaen. Medlemsnummeret ditt finner du på Min Side.

Du MÅ være medlem i CSN for 2020/21-sesongen. Ikke medlem? Da tar det bare noen minutter å melde deg inn!

VIKTIG: Nå som det bare er noen dager til fristen MÅ du sende screenshot av betalingen i mailen hvis du betaler via Vipps. Det kan ta en uke før du er registrert i systemet. Betaler du med kort er du registrert med engang og trenger ikke sende bevis. 

Slik gjør du det: 

Kort:
For å bli medlem kan du enten logge inn på Min Side om du allerede har en bruker (vært registrert tidligere sesonger for eksempel) eller så kan du registrere deg. Når du er inne på din bruker på Min side trykker du på "BLI MEDLEM FOR 20/21" eller "FORNY FOR 20/21". Hva som står kommer an på om du har vært medlem før. 

Vipps:
Betaler du via Vipps MÅ du ha medlemsnummer. Da skriver du medlemsnummeret sammen med Vipps-betalingen din. IKKE vipps uten medlemsnr. Vi garanterer ikke refundering.
Hvordan få medlemsnummer? Du kan registrere deg på Min Side. Du vil da få utdelt et medlemsnummer. Du skriver medlemsnummeret ditt sammen med Vipps-betalingen din til CSN's nummer 190512.

Her er alle fordelene du får som medlem. 

Veien tilbake til 2000 medlemmer

VINN SIGNERT DRAKT - MELD DEG INN I CSN FØR SERIESTART!

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.