- Skuffende resultat, men vi må komme oss videre

Det er ingen tid til å dvele på 2-0-tapet mot Liverpool, mener Ruben Loftus-Cheek.

Chelsea tapte 2-0 for ligaleder Liverpool søndag kveld. Ruben Loftus-Cheek mener resultatet er vanskelig å akseptere, men at Chelsea-spillerne må komme seg videre fra det og rette fokus mot resten av sesongen med en gang.

- Det er et veldig vanskelig resultat å akseptere, sa 23-åringen.

- Når du har en kamp som dette, med den negative dekningen i media, er det en god egenskap å komme seg videre fra det med en gang og ta de positive tingene med seg. Det er det vi må gjøre som et lag og individuelt. Vi må være positive.

- Vi kan ikke dvele ved dette. Vi har kommende kamper som er veldig viktige. Vi må komme oss videre.

Loftus-Cheek synes det var en mye positivt å ta med seg fra kampen mot et meget bra Liverpool-lag.

- De var veldig gode. Det skal de ha, men jeg synes vi forsvarte oss bra og var bra framover også i noen perioder. Eden hadde sjanser og Willy hadde en sjanse. Vi hadde sjanser og reduserer vi, eller utlikner, er det en helt annen kamp. Vi var med i kampen fram til Salah-målet.

- Men uansett må vi komme oss videre fra dette. Vi kan ikke være for skuffet av prestasjonen. Vi må ta med oss det positive og analysere kampen. Nå har vi et tett kampprogram fram til sesongslutt.

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.