Manchester City ødelegger Chelsea på Etihad

DRØMMEÅPNING: Sterling gav City en drømmeåpning.  Foto: Carl Recine (Reuters) 

 

Manchester vant 6-0 mot et sjanseløst Chelsea.

 

Endringer på laget

Rüdiger kommer inn på laget for Christensen og Pedro inn for Willian. Hudson-Odoi har slitt med sykdom denne uken og er ikke med i kamptroppen. Ellers så er laget uforandret fra forrige kamp mot Huddersfield.

 

Drømmeomgang for City

Chelsea får verst tenkelig start etter fire minutter når Alonso sover på en defensiv dødball. Bernardo Silva utnytter rommet som Alonso skaper og finner Raheem Sterling i feltet som setter den kontant i mål.

Kun fire minutter senere får City en gigantmulighet hvor Aguero setter den utenfor fra tre meter. Nok en ganger viser Chelsea elendig forsvarsspill og alle former for grunnleggende forsvarsprinsipper blir kastet ut vinduet.

Etter 12 minutter kommer Hazard på et herlig raid hvor han dribler av et par City spillere, men avslutningen blir for løs og Ederson redder lett.   

 

Rett etterpå går City rett i angrep og ballen ender til slutt opp hos Aguero som limer ballen opp i vinkelen. Aguero er i lekende humør og han viser hvorfor han er den beste spissen i Premier League.

Barkley med hodeløs innvolvering 

Det går fra vondt til verre kun minutter senere når Barkley gjør et hodeløs tilbakespill med hodet som serverer Aguero på sølvfat. Argentineren gjør selvfølgelig ingen feil og det står 3-0 etter 19 minutter spilt.

Etter 25 minutter står det 4-0 og det virker som at Chelsea ikke har møtt opp til kampen. Gündogan får ballen utenfor 16 meteren og plasserer ballen ned i hjørnet bak Kepa som burde ha gjort en bedre jobb.

Chelseas største sjanse kommer etter at Pedro blir spilt fint igjennom, men spanjolen avslutter svakt midt på Ederson

Fra halvtimen spilt tar Chelsea mer over kampen og har god kontroll på Manchester City i banespillet. Chelsea har mye ball, men sliter med å skape store farligheter.

 

Like elendig andre omgang

 

Andre omgang starter i samme melodi som første omgangen og Manchester City overkjører Chelsea fra start. Det første skremmeskuddet kommer når Aguero header i tverrliggeren kun fem minutter ut i omgangen.

 

Aguero hattrick

Fem minutter senere så lager Azpilicueta straffespark etter at han feller Sterling. Den setter Aguero sikkert i mål ved å sende Kepa feil vei. Den giftige argentineren fullfører dermed hattricket sitt. 

 

Resten av kampen ser vi et total umotivert Chelsea som bare ønsker seg å sette seg på bussen tilbake til London. Peps mannskap viser strake motsetningen og gir seg ikke før det står 6-0. 6-0-målet er i ypperste verdensklasse hvor David Silva på kjent vis spiller fri Zinchenko på backen og ukraineren finner en umarkert Raheem Sterling som enkelt setter inn hans andre mål for dagen.

 

Chelsea går dermed på sitt største tap siden 1991 og er inne i en veldig tung periode. Det store spørsmålet blir om Sarri beholder jobben i de kommende dagene. Nå får vi se om Chelsea gir Sarri tid eller om de forsetter i kjent stil med å sparke trenere så fort litt motgang kommer. 

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.